WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juz szafke tak rozkreciłam... przychodi i mowi zobacz trezba nowa kupic..a ten z tekstem... zaraz poczakaj przyniósł kilka rzeczy zrobił i mówi nooo jeszcze z rok wytrzyma
MalutkaEve, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nooo chyab ze wezme siekiere i po prostu juz rozwale -..o powiem ze mole się zaległy i musiałam ja spalic
celia, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Juz szafke tak rozkreciłam... przychodi i mowi zobacz trezba nowa kupic..a ten z tekstem... zaraz poczakaj przyniósł kilka rzeczy zrobił i mówi nooo jeszcze z rok wytrzyma
Anula, to coś kiepsko rozkręciłaś
następnym razem musisz sie nas poradzić jakich elementów się pozbyc zeby już nie skręciłAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie no z ta siekiera to mówiłam o łóżku ..ale szafka..hmm.. tez niezły patent..czekajcie bo jeszcze chce wywalic lodówke i prysznic.. nooo kibelek tez by wypadało wymienić
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
Malutka zdrowie, zdrowie
Anula, a to zes się rozkręciła pomalu, stopniowo, z facetami jak z dziećmi, ostrożnie trzeba
Neta mi wywaliło na chwile. A teraz spadam na moment, dzieciaki ogarnąć do spania.
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:nie no z ta siekiera to mówiłam o łóżku ..ale szafka..hmm.. tez niezły patent..czekajcie bo jeszcze chce wywalic lodówke i prysznic.. nooo kibelek tez by wypadało wymienić
1. lodówka- wywal bezpieczniki, może sie nie zorientuje
2. prysznic - hmmm. grubsza sprawa, możesz rozwalic szybę i odkręcić jakiś zawór a poźniej go "zgubić"
3. kibelek - rozwal deskę, klapę i odkręc od ziemi
nie wiem czy pomogłamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 19:29
Ania_84, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurde skonczyło mi się winko bo do pilam to otwarte.. ;/
Ide oblookac czy jesczez jakiegos nie ma otwartego
moze lepiej mi walnie na banie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:ja też juz nic nie mam mój stwierdził że mam wiecej nie pic "bo przeciez sie staramy!" hehe
eeee tam, początek cyklu, więc spokojnie można
ja chyba w tym cyklu na trzeźwo nie pojadę
a dzidziusia bedziemy robić w Pradze dla odmianycelia lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:czy Ty w ogóle przeczytałaś moje porady odnośnie remontu?
lodówka - wystarczy że powiem ze niemam miesa gdzie przechowywać - tylko musze sie spieszyć przed zima hehhee - a co do bezpieczników nie wiem gdzei sa
Prysznic- szyb juz nie ma sam brodzik został - ale juz mam patenta- powiedziałam że zeby sie zrelaksowac musze miec wanne a na to prysznic
Kibelek.. hmm wrzuce podpaske .. zatka sie pójdzie wszystko do wymiany ..a pózniej zgonie jna kota ze pewnie zrzucił a ja nie zauwazyłamMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny