WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja z 10 min opóxnieniem ale jestem z kawa i paczusiem
cedr697, kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez nie trawie praowac dlateokupuje mezowi koszule ktorych nie trzeba pasowac..albo ktore wygladaja jak nie uprasowane
kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na szczescei moj jak widzi ze totalnie mi sie nie chce to sam sobie wyprasuje
cedr697, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mój niestety nie prasujący... może to i dobrze... A ja jak mam prasować to tylko ubrania męża.. swoje prasuje przed wyjściem. Dziewczyny a ja wczoraj chciałam poprawić sobie humor i wybraliśmy się z mężem na wielkie zakupy...
Kupiłam pilnik do paznokci.. Ot kur** co! I dzisiaj jedziemy już na prawdziwe wielkie zakupy oczywiście ciuchoweAnia_84, kaarolaa, cedr697, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Moj tez woli w nie wyrpasownych chodzic..ale jak siade na niego .. ze ma sobie wyprasowac bo yglada jak lump , a ja niemam czasu stac przy zelazku - to sobie wyprasuje a nieraz sam z siebie
Maka, kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Maka not o zakupy byly wypasne -ale dzis za to sobei dogodzisz na maxa
kaarolaa, Maka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis siadlam na mojego..znowu mu sie oberwalo natarlam mu uszu..nozesz w morde...wczoraj siedial od 22:30 do 1 w nocy przy kompie .. rano nie chce mi sie wstac..oo zjebe taka dostal ze masakra
kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:ania to mnie też się zjebka należy bo czytam do późna a na drugi dzień oczka małe morda sie drze (ziewa) i robota nijak nie idzie
DBAC O siebie a nie siedzeic do pozna wysypianie sie to polowa sukcesu zarówno w sferze zdrowotnej , pscyhicznej jak rozniez ..płodnosci wiec brac sie za siebei a nie !!!!!!!!!! <nono>cedr697, Wiola25, kierzynka lubią tę wiadomość