WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Za karę posrtawiłam się w kącie.
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Anka zamierzam mężowi właśnie zamówić MACE.. z racji tego że objeździłam apteki dwóch powiatów i nie ma zamawiam przez internet.. Lepiej w tabletach czy proszku?? Jakaś firma??
Nawet Tabs smierdza..
My moj brał w tabsach i obj np sie zwiekszyla z 1,3 na 2,2 -
Nasz dzisiejszy oobiadek
http://kobieta.interia.pl/kuchnia/zupy/news-zupa-groszkowo-mietowa,nId,1409453#utm_source=sg&utm_medium=referral&utm_campaign=recipeskierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:NO to zjebka ci sie nalezy
DBAC O siebie a nie siedzeic do pozna wysypianie sie to polowa sukcesu zarówno w sferze zdrowotnej , pscyhicznej jak rozniez ..płodnosci wiec brac sie za siebei a nie !!!!!!!!!! <nono>
o ja pierdolle, zabiłaś mnie tą ripostą ostro pojechałaśAnia_84, Anutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Nasz dzisiejszy oobiadek
http://kobieta.interia.pl/kuchnia/zupy/news-zupa-groszkowo-mietowa,nId,1409453#utm_source=sg&utm_medium=referral&utm_campaign=recipes
no całkiem, całkiem, ale mój by mnie śmiechem zabił no chyba że po sssupce nastąpi konkretne drugie
tak poza tym to zrobiłam sobie przerwę na herbatkę i prasówkę z owukaarolaa, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mój od 2 tygodni jest na diecie i czy zupka czy mięsko, czy kawałek sałaty to ma jeść i nie marudzić Ja mu mówię - ja gotuję, ja wybieram potrawy.
Ale i tak często mu robię to co on lubi, bo ja poprostu gotować lubię :pcedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
cedr697 wrote:Jak dla mnie pycha ale jak wyżej 'mój by mnie śmiechem zabił'
A ze dzis do tesciowej idziemy to zapewne zje cos konkretnegocedr697, mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiedys jak mi podpadł i mowi ze chcialby cos konkretnego to mu zrobiłam na talerzu położylam mu kartke z napisem COŚ KONKRETNEGO
cedr697, kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Kiedys jak mi podpadł i mowi ze chcialby cos konkretnego to mu zrobiłam na talerzu położylam mu kartke z napisem COŚ KONKRETNEGO
Hahhha Ty to masz dobre podejście
Wiadomo, że facet to powinien dobrze zjeść i mięsko i sosik, ale jak mu się przybrało troszkę za dużo - no to już nie ma zmiłuj
Zresztą ja na takiej samej diecie jestem, więc nam troszkę łatwiejcedr697 lubi tę wiadomość
-
Heheh ... a co cos chcialam zeby mi zrobil a ten do mnei z tektstem raczki masz nozki masz..to zrob..no to mu sie odpłaciłam od tej pory nigdy tak nie powiedzial
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny