WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:ehhh uparciuch tak się cieszę :* nawet nie wiesz jak bardzo conajmniej jakby to była moja ciąża :*
3 lata upartego starania sie, masa lekow, wynikow, zabiegow, zastrzykow i w koncu sie udałoAnia_84, Anutka, cedr697, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:he he jestem do konca uparta i dobrze, oplacało sie poczekac...bo dzieki temu mojemu uporowi mam teraz piekne II krechy i maja Kropke pod
3 lata upartego starania sie, masa lekow, wynikow, zabiegow, zastrzykow i w koncu sie udało -
kaarolaa wrote:pijcie, pijcie bo ja przez najblizszy rok nie rusze %
kaarolaa, Anutka, cedr697, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:3 lata... boję się jego... jestem u progu 1 roku depresyjne to trochę
Anutka lubi tę wiadomość
-
To wypijcie kiedys za nas.. za genetyke.. teraz tylko chce zebyy wyszla ok.. bo jak tu wyjdzie zle to nawet biopsja nie bedzie wchodzic w gre.. ;/
A jak bedzie ok..to moze w sierpniu .. biopsja .. i moze w nowy rok wkroczymy w trojke ..kaarolaa, Anutka, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:To wypijcie kiedys za nas.. za genetyke.. teraz tylko chce zebyy wyszla ok.. bo jak tu wyjdzie zle to nawet biopsja nie bedzie wchodzic w gre.. ;/
A jak bedzie ok..to moze w sierpniu .. biopsja .. i moze w nowy rok wkroczymy w trojke .. -
Ehh..nie wiem czy godna..wiem jedno .. nie raz jestfatanie..ale co nam pozostaje jak nie walcyc.. .. no i najwazniejsze ja wiem..bedziemy mieli dziecko..nie wiem tylko w jaki sposob
Anutka, kaarolaa, jaskolka89 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ehh..nie wiem czy godna..wiem jedno .. nie raz jestfatanie..ale co nam pozostaje jak nie walcyc.. .. no i najwazniejsze ja wiem..bedziemy mieli dziecko..nie wiem tylko w jaki sposob
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny