WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
No pewnie czekamy z niecierpliwoscia
ja mam jakis gorszy dzien chyba.. mam nadzieje ze misko c=szybko wroci .bo sama w domu zaczynam fiksowac .. ;/Maka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wiecie jaki ja dzisiaj miałam sen... No z moją głową dzieje się naprawdę coś niedobrego ;p
Śniło mi się że P. wziął wszystką kasę i odszedł ode mnie.. Obudziłam się patrzę "o kurwa, puste łóżko"... zaraz chwyciłam za telefon i dzwonię do niego... Odbiera, pytam się gdzie jest... a on " no 6 godzina, jestem już w pracy, a stało się coś?"... Ja mu powiedziałam co mi się śniło, myślałam że pęknie ze śmiechu i stwierdził że ja nie byłam przerażona że odszedł tylko że tą kasę też zabrał..
Bije mi do delka już fest...Ania_84, kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:No pewnie czekamy z niecierpliwoscia
ja mam jakis gorszy dzien chyba.. mam nadzieje ze misko c=szybko wroci .bo sama w domu zaczynam fiksowac .. ;/
Skarbie nie martw się ja też nie mam najlepszego.. Chciałabym już podchodzić znowu do insemki.. A tu jeszcze tyle czekania..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ehh...wiesz.. dla mnei ten okres- okolowoulacyjny chyba jest najgorszy ..rycze jak glupia.. ze nastepna komork gdzies ucieka....
-
Mam nadzieje ze u Was nastepna insemka zakoczy sie tak jak na załazczonym foto Karoli
My jednak idziemy do psychologa.. nie wem moze jestem za miekka.. ale wydaje mi sie ze moje wahania nastrojów i meza to nie dobra droga..bo nawet jjak sie uda to bediemy rozchwiani emocjonalnie albo nabawimy sie nerwicy ;/ -
nick nieaktualny
-
Ale wam dobrze ja nawet nie ma jak sie odstresowac.. chcialbym cos sobie kupic ..albo isc z meem do kina.. a tu dupa.. w tym miesiacu mozmey pomarzyc.. bo dokonca miesiaca zostalo nam 70 zl .. kurwica mnie strzela
-
nick nieaktualny
-
Karola moze i sie uda..ale w tym momencie patrze realnie... 1200 to min na biopsje.. a gdzie reszta...ewentualne mrozenie czy ICSI ??
moze za bardzo wybiegam w przyszlosc..ale w tym momencie kasa nas zablokuje.. -
a ja się zdrzemnęłam...
poproszę o pomysł na szybki, pyszny wielkoczwartkowy obiad na jutro
Maka czekam na zdjęcie może zrób sobie fotkę z twoją ciężarną kuzynką(chyba tak to było, mam nadzieję że nie pokręciłam) i nam tu wrzucisz, to ją odpowiednio podsumujemy.... ależ ja mam zryty łeb....
I nie poddawaj się kochana- Mila też po pierwszej inseminacji poszła za ciosem i termin ma na koniec sierpnia :*kaarolaa, Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny