WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
no i chuj bombki strzelil.. ;/ skierwoania wypisal ale usg tak jak podejrzewalam nie zrobil.. bo po co przy takich wynikach meza..
az sie poczulam jakbysmy byli jacys gorsi .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania co za idiota nie lekarz, no. Co z tego że twój ma słabe wyniki? prtzecież to JEGO wyniki a nie TWOJE- a jak u ciebie coś w związku ze stresem z tym związanym wszystko sie rozregulowało? boszeeee
Karola cudny teścik
edit: w związku z tym związanym mi masło maślane wyszło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 13:34
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ehh..mała juz brak mi słów ..najpierw koncentrowal sie na mnie a teraz jkoncentruje sie mega nad wyraz na mez.i co smieszniejsze..mowi zeby z wynikami meza z Łodz przyjsc zeby im pokazac co i jak.. i sobie penwie chce jeszcze wizyty wpisac na NFZ ;/
-
nick nieaktualnymaz wie, zaraz po 6 rano napisałam ze wyszedł pozytywny...dzwonił do mnie i sie pytał o wszystko i jak sie czuje... ogolnie jeszcze sie nie ciesze, bardziej boje, robiłam go z pełnym spokojem bo byłam przekonana, ze nic nie wyjdzie, a tu ledwo zakropiłam juz pojawiała sie kreseczka nie mogłam uwierzyc, taki szok przeszłam
mała_mi, Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Karola musi juz bc dobrze na pewno
Kierzynko..niestety takie realia .. najbardziej mnie rozwalil..bo para przedemna weszla I wizyta a ten do nich ze w maju podejda do inseminacji.. nawte badann jej nie zrobil ;/