WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maka to dla Ciebie w szczegolnosci
poniewaz mamy taka sama sytuacje
Ale oczywiscie dla reszty starajacych sie róniez zobaczcie ze wszytsko jest mozliwe
http://kobieta.wp.pl/kat,132000,title,In-vitro-po-polsku,wid,16543843,wiadomosc.html?ticaid=112922Maka lubi tę wiadomość
-
Kochane życzę Wam pięknych ,radosnych , mokrych, rodzinnych Świąt.Nich króliczek zajączek, kurczaczki przyniosą Wam to czego sobie zapragniecie
Niech Nasze Małżeństwa/ Partnerstwa idą w tym najlepszym kierunkuZgody i miłości, cierpliwości i woli walki w tym Naszym wspólnym celu
Dziękuję że Jesteście w tych dobrych i złych dniachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 11:09
kaarolaa, Maka, Anutka, cedr697, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja sie nigdzie nie wybieram
Ciekawa jestem co u dzieczynek ; Ameli, Celi ( choc ostatnio mi pisala ) Kajoni, Nazumi, Malutkiej Eve, BiedronkiMili
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gadaj co ci lezy na serduchu
jak cos pisz na privka
ja siedze w pracy i nie ma co robic
kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
Cholercia.. no w mordke.. ale mi sie cera popsuła sucha jak pieron i jesczze krostki wyskakuja co rusz..;/ aaaaa... !!!!!!!!!
-
Ania_84 wrote:I prawidłowo
Ciekawa jestem co u dzieczynek ; Ameli, Celi ( choc ostatnio mi pisala ) Kajoni, Nazumi, Malutkiej Eve, BiedronkiMili
Amela, Celia, Kajoni, Nezumi i Mila mają się całkiem, całkiemA to że nie zaglądają tu to małpy są
Biedronka zastanawiała się nad inseminacją, ale nie wiem jak się sprawy potoczyły, bo zaginęła.
Ale mnie jeszcze ciekawi co u Izabelki, Paszczakin też ostatnio zamilknął.
przerwę sobie zrobiłambo mnie głowa coś zaczyna boleć....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Przepraszam za nieobecnosc ale moj Meżuś zrobił mi piekna niespodzianke..a pozniej razem gotowalismyi teraz skonczylismy robic salatke
kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość