WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maka to dla Ciebie w szczegolnosci poniewaz mamy taka sama sytuacje
Ale oczywiscie dla reszty starajacych sie róniez zobaczcie ze wszytsko jest mozliwe
http://kobieta.wp.pl/kat,132000,title,In-vitro-po-polsku,wid,16543843,wiadomosc.html?ticaid=112922Maka lubi tę wiadomość
-
Kochane życzę Wam pięknych ,radosnych , mokrych, rodzinnych Świąt.Nich króliczek zajączek, kurczaczki przyniosą Wam to czego sobie zapragniecie
Niech Nasze Małżeństwa/ Partnerstwa idą w tym najlepszym kierunku Zgody i miłości, cierpliwości i woli walki w tym Naszym wspólnym celu
Dziękuję że Jesteście w tych dobrych i złych dniachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 11:09
kaarolaa, Maka, Anutka, cedr697, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja sie nigdzie nie wybieram
Ciekawa jestem co u dzieczynek ; Ameli, Celi ( choc ostatnio mi pisala ) Kajoni, Nazumi, Malutkiej Eve, Biedronki Milikierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gadaj co ci lezy na serduchu jak cos pisz na privka ja siedze w pracy i nie ma co robic
kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
Cholercia.. no w mordke.. ale mi sie cera popsuła sucha jak pieron i jesczze krostki wyskakuja co rusz..;/ aaaaa... !!!!!!!!!
-
Ania_84 wrote:I prawidłowo
Ciekawa jestem co u dzieczynek ; Ameli, Celi ( choc ostatnio mi pisala ) Kajoni, Nazumi, Malutkiej Eve, Biedronki Mili
Amela, Celia, Kajoni, Nezumi i Mila mają się całkiem, całkiem A to że nie zaglądają tu to małpy są
Biedronka zastanawiała się nad inseminacją, ale nie wiem jak się sprawy potoczyły, bo zaginęła.
Ale mnie jeszcze ciekawi co u Izabelki, Paszczakin też ostatnio zamilknął.
przerwę sobie zrobiłam bo mnie głowa coś zaczyna boleć.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Przepraszam za nieobecnosc ale moj Meżuś zrobił mi piekna niespodzianke..a pozniej razem gotowalismy i teraz skonczylismy robic salatkekierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość