WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:kurcze przeze mnie wszyscy płacza...
kochane sle wiruski i oczywiscie zostaje z Wami
Ja łape i kumuluje na wakacje..mam nadzieje ze wtedy cos sie ruszyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 14:19
Anutka, kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:od 1 dnia ???
Ja go brałam późno (jak szłam spać) więc pierwszego dnia nic ale już drugiego czułam... Myślałam że wyhoduje jakieś strusie sztuki, które lada moment pękną.. ale nie, dzielnie czekałyAnutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Ja go brałam późno (jak szłam spać) więc pierwszego dnia nic ale już drugiego czułam... Myślałam że wyhoduje jakieś strusie sztuki, które lada moment pękną.. ale nie, dzielnie czekały
Maka lubi tę wiadomość
-
karolaaa bosskooo tylko mam nadzieje że nie będzie z Tobą tak jak z malutką która nas zostawiła kupę czasu temu.
dobra bede pozniej bo z tesciowa lece na cmentarz buziaki dla Wa dziewczynki i dla Małej mi i karoli dla waszych Kropkówkaarolaa, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Karola cudnie
Ej, przed chwila prasowalam, wlaczylam radio a tam w faktach ze 8miesieczne dziecko zmarło, prawdopodobnie zagłodzone... Nie szczepione, lekarza nie chcieli wpuscic do domu wielokrotnie. I wiecie co mnie najbardziej przeraziło, ze tuż obok nas... Wieś kilka km dalej i kojarzę tych ludzi... Normalnie aż sie poryczalam.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Nie, no czarna rozpacz normalnie... Ostatnio też bylo w tv o tym 11m dziecku, przywiezione do szpitala, waga 5kg, wychlodzone- temp ciała 30 st... odwodnione. Ręce opadają normalnie.
Dobra. Dzisiaj się cieszymy z Karoli bety idę może skończę ten obrus prasować teraz jutro rano do kosciola z dziewczynkami idę a potem opanowuje kuchnie będę pieckaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a wiecie, ze MariaAntonina urodziła?
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja wlasnie wyczesalam moja kicie o jaka byla wsciekla ze pozbawiam ja nadmiaru futerka.
bylo tylko cos takiego ..mmmiiaauuuu nie rob mi tego...mmmiaaauuu...bede za mało wazyla..miaaaauuuu nieeee...nieeee...miaauuuuuu ....jak ona mnie krzywdzi ...kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jest kilka filmikow jak dobrze czesac koty..ale u nas to sie nie sprawdza za kazdym razem jets podobny tekst nie nie rob mi tego..bo jak nie to cie podrape i [pgryze
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny