WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka Ty przez te wszystkie problemy, trwajace za długo juz jesteś znerwicowana i Ci wcale nie zazdrozczę bo w tym momencie to już jesteś tak naładowana że jedna mała iskra i wybuch. Znam to, może nie w tym stopniu ale jednak. Nie wiem co Ci mogę doradzic bo w zasadzie chyba kazda sama zawsze musi to "ptzetrawić". Jedno co Ci powiem to to że mocno trzymam kciuki za to żeby Wasza walka o maleństwo Cie całkiem nie złamała i żeby w jak najszybszym czasie ta walka zakonczyła się wygraną i wielkim szczęściem
Maka lubi tę wiadomość
-
a ja od rana dopiero zakończyłam walke z łazienką, a zostało mi jeszcze duuużo sprzatania. Poza tym tesciowa popsuła mi plany bo wymyśliła żebym z nia na cmentarz dzis jeszcze jechała i muszę przestać sprzątać niestety nooo
-
Maka kochana wezcie dupki w troczki z mezem i pojedzcie gdzies na piknik jak juz bedziecie mieli wolnego troche , sprobujcie sie zrelaksowac
Kierzynka mnie po powrocie czeka sprzatanieMaka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki tylko się cieplej zrobi to pewnie gdzieś zady ruszymy.. Mąż się odezwał- ja już od zmysłów odchodziłam. Bardzo go kocham.. bardzo bardzo. Teraz sobie wyliczyłam, że kolejna IUI dopiero 23-25 maja.. jak ja to wytrzymam?? Tyle czasu...
Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola pieknie cmok cmok dla kropeeczka
Maka kochana wiem cos o tym wrednym czekaniu mnie tez to dobija.. ale u nas poki co musimy nic sie neiprzyspieszy ;/Anutka, Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Karola az mi lezki staneły w oczach jak napisalas o betce
ja ostatnio jakas placzliwa jestemAnutka, Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
a ja wlansie wycałowalam mojego siostrzenca wyleza mi sie na cyckach nie ma to jak dobra amortyzacja u ciotki
Maka, Anutka, kaarolaa, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość