WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:zostało mi 50 stron II tomu... a III nie mam
Ja jestem wielką fanką muszę sobie dokupić 2 część i postawić w biblioteczceMaka, Anutka, kierzynka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Ojj ja dziś chyba wieczorem to butelkę obalę bo mnie dziś z samego rana @ dopadła.
Tylko, że ja to bede pić ze szczęścia Bo pół roku na tą @ czekałam.... Ehh w końcu może się unormuję i będzie można się starać
Ale tak mnie napier*****, że aż do pracy nie poszłam....Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis z Wai tez sie napije.. chyba dam odpoczac mezowi bo zapowiedzial ze dzies robi fotel heheh
Karola czekamy na wyniki
Anutka mnie tez bolala glowa po clo wiec luzik
Jaskółka mi po pol roku jak zawitala to pozniej jak w zegarku co 33 dni
Japoneczko jak tam 21.04 coraz blizejAnutka lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Anutka daj adres to Ci prześlę 3 część przeczytasz i oddasz (mam nadzieję )
Ja jestem wielką fanką muszę sobie dokupić 2 część i postawić w biblioteczceAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Maka no co s Ty moze po porstu jest zajety i oddzwoni na penwo
Dlaczego chce ci sie wyc ?? co sie stalo ?Anutka lubi tę wiadomość
-
Wczoraj się pokłóciłam z siostrą.. Uwierzcie wkurzyła mnie na całego a nie miała racji..
Dzisiaj jestem padnięta bo u nas jest zwyczaj że jeżeli ktoś obchodzi jakąś okrągłą rocznicę to przychodzą o godzinie 00:00 sąsiedzi, stroją na podwórku a później wchodzą do domu na imprezkę.. No a że tata ma dzisiaj 50.. to w nocy mieliśmy gości.
Anutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ojjj kochana ..to faktycznie ;/
nie dosc ze npenwie nie wyspana to jeszcze wkurzona ;/
Anutka lubi tę wiadomość