WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj ostatnio stwierdził że on chce jeszcze trochę "pożyć" i na razie dziecka nie potrzebuje bo dziecko niszczy życie... no wiecie co? i że w zasadzie to to dziecko było by tylko dla mnie bo ja na pewno nie dałabym mu się do dziecka dotknąć. Te jego przemyślenia mnie czasem powalają na ziemię
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Ania wrzucilam Ci 10 000 polubienie zy czeka mnie jakaś nagroda?
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Moj ostatnio stwierdził że on chce jeszcze trochę "pożyć" i na razie dziecka nie potrzebuje bo dziecko niszczy życie... no wiecie co? i że w zasadzie to to dziecko było by tylko dla mnie bo ja na pewno nie dałabym mu się do dziecka dotknąć. Te jego przemyślenia mnie czasem powalają na ziemię
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Karola ..przynajmniej ukibiet czesc jest refundowana.. a u facetow..nie ;/ szlag mnie trafia ze faceci sa zsotawieni samym sobie tak naparwde ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Moj ostatnio stwierdził że on chce jeszcze trochę "pożyć" i na razie dziecka nie potrzebuje bo dziecko niszczy życie... no wiecie co? i że w zasadzie to to dziecko było by tylko dla mnie bo ja na pewno nie dałabym mu się do dziecka dotknąć. Te jego przemyślenia mnie czasem powalają na ziemię
Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
ale powoli sobie odkladamy kasiorke moj zaczyna cos robic zeby posprzedawac ..typu donice ..irp
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehh nam tez..choc bardzo chcialabym miec dwoje dzieci
jestemjedynaczka i nie chcialbym zeby moje dziecko bylo jedynakiem -