WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj ostatnio stwierdził że on chce jeszcze trochę "pożyć" i na razie dziecka nie potrzebuje bo dziecko niszczy życie... no wiecie co? i że w zasadzie to to dziecko było by tylko dla mnie bo ja na pewno nie dałabym mu się do dziecka dotknąć. Te jego przemyślenia mnie czasem powalają na ziemię
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
WOW... kurde to Ty sobie wybierz z ataki wynik masz prawo wyborukierzynka wrote:Ania wrzucilam Ci 10 000 polubienie
zy czeka mnie jakaś nagroda?
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
To fakt faceci nie raz przemyslenia maja dziwnekierzynka wrote:Moj ostatnio stwierdził że on chce jeszcze trochę "pożyć" i na razie dziecka nie potrzebuje bo dziecko niszczy życie... no wiecie co? i że w zasadzie to to dziecko było by tylko dla mnie bo ja na pewno nie dałabym mu się do dziecka dotknąć. Te jego przemyślenia mnie czasem powalają na ziemię

-
nick nieaktualnytak to jest, wszystko pod gorke...ile tej kasy potrzeba zeby miec chociaz tego jedngo malucha...zeby pozostała po nas krew z krwi...Ania_84 wrote:Karola ..przynajmniej ukibiet czesc jest refundowana.. a u facetow..nie ;/ szlag mnie trafia ze faceci sa zsotawieni samym sobie tak naparwde ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie to moj własnie namawiał do tego, ja na poczatku nie chciałam tak szybko miec dziecka, bo jeszcze czas, bo trzeba sie wyszalec itd...ale szybko zdanie zmieniałam...dziecko daje duzo radosci i miłoscikierzynka wrote:Moj ostatnio stwierdził że on chce jeszcze trochę "pożyć" i na razie dziecka nie potrzebuje bo dziecko niszczy życie... no wiecie co? i że w zasadzie to to dziecko było by tylko dla mnie bo ja na pewno nie dałabym mu się do dziecka dotknąć. Te jego przemyślenia mnie czasem powalają na ziemię

Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
ale powoli sobie odkladamy kasiorke
moj zaczyna cos robic zeby posprzedawac ..typu donice ..irp
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-