WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas słonce świeci cieplutko mm
Mała - chce kupic sadzonki selera, pora.. zeby skroic sobie czas oczekiwania :Da sa po 40 gr kwietki no i musze przeciez meza wykrozystac bo ma mi obczaic jak sie robi pergole taka z drewna z ławecza a druga z donicami po boku
Łotr jeden poszlam sobie wczoraj spac z ten tyfus o 1 w nocy kladal sie i zaczal mnie miziac.. no i wybudzil mnie .. skoczylo sie tym co zawszekaarolaa, cedr697, kierzynka, mała_mi, Martuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu rodzicow jeszcze nawet ogrodek nieprzygotowany....
rok temu ja cały wygrabiłam i obsiałam warzywami, a w tym niestety nie moge sie wysilac i jakos sami musza sobie radzic...a mnie az nie wiem co sie robi, juz bym tam wkroczyła z grabiami...Ania_84, cedr697, kierzynka lubią tę wiadomość
-
ja postanowilam ze po trosze posadze bo duzo niemam ale cos tam sie posadzi
maz zamienia urlop za meble bo na urlop a ma 28 dni z poprzedniego roku go nie puzcza.. zaplacic tez nie zaplaca bo nie maja kasy wiec zaproponowli im ze w zamian za urlop za ta kase co by mielidostac moga wziasc meble..cesc sie zgodzila a czesc nie..ale my stwierdzilismyze skoro i tak mu nie zaplaca toprzynjamnei meble bedziemy mielicedr697, Martuśka lubią tę wiadomość
-
wiecie co nienormalna jestem..snilo mi sie ze bierzemy juz udzial w tych badaniach
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:prowadze, ale jeszcze go nie udostepniłam, jakos lepiej mi jest tutaj na rozowej stronie
to bedzie dziewczynka !kaarolaa lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
niby to FSH u meza nie jest tak drastycznie podwyzszone..i obj nasienia jest ok.. wiec chyba sam proces zachodzi
ehhh ..
powiedz mi Karola od momentu zgloszenia ile minelo czasu zanim przystapiliscie do procedury ?? -
obczaiłam cos takiego chcemy z mezem zrobic do ogrodu
misiek mówi ze musi zrobic zebysmy gdzie mieli z kropkiem siedziecWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 14:46
kierzynka, cedr697, Martuśka, jaskolka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suuuuper My właśnie chcemy weekend majowy spędzić na wykańczaniu ogrodu, mamy takie wydzielone miejsce, od zeszłego roku je ogarniamy, bo kiedyś tam były gruzy jakieś, krzaczory itp. A w zeszłym roku wykarczowaliśmy wszystko, wycięliśmy ładnie taką starą krzywą jabłonkę, wyrównaliśmy, ziemie daliśmy dobrą i teraz będziemy sadzić kwiatki i inne krzaczki, trawe siać itp
Ale ta ławeczka pasowałaby nam idealnie, jeszcze tylko to obsadzić czymś fajnym pnącym, kobea albo jakiś powojnik
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny