WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
dokłądnie Mamuska nie martw sie wszytsko bedzie dobrze a strach jest przeciez zrozumialy bo na penwo kazda z nas tez by go przechodzila lubprzechodzi taka rola nas mamusiek
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamuska juz sie nie martwi, przynajmniej do jutra dopoki maz bedzie przy mnie...pozniej znow jedzie i zobaczymy sie dopiero w piatek...
moja mama ma w piatek 50-tke, chciałabym jej powiedziec o ciazy, ale nie dam rady...gdybym była pewna, ze wszystko bedzie ok to napewno bym tak zrobiła, a w piatek bedzie jeszcze za szybko....jeszcze bede przed waznym usg...poczekam do czerwca, wtedy ma imieninyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ojj to beda najpiekniejsze imieny pod sloncem
A na 50 napewno wymyslisz tez cos cudownegokaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuz jej z rodzenstwem szykujemy przyjecie, tort zamowiony, zakupy sie zrobi, jedzonko przygotuje, prezent wybrany, jeszcze gosci trzeba zaprosic ale bedzie miała mine bo mowiła, ze zadnych urodzin nie chce
he he pełna konspiracja razem z tataAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ehh ja zawsze chcialam robc rodzco jakies fajne przyjecie na rocznice slubu.. ale poki co brak kasy mnei hamuje..i to niestety sa minusy jedynaczki..nie ma jak sie z kims zmowic i cos zorganizowac .. ;/
Tak bardzo chcialabym ich wyslac na jakas wycieczke..ale coz.. tata non stop w pracy .. ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
heheh faktycznie
moze to znak 15- znacy 2015 rok bedzie nasz
dokaldnie .. jakos t malo ostatnio ;/
jej strasznie jestem ciekaw a co Malutkiej Eve. i reszt dziewczyn..Biedoronka, Iza Kajoni, Amela, Jus ,kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ehh moglo by sie kilka odezwac i przynajmenij dac nac jak rosna
Ja mysle ze 2015 bedzie szczesliwy
apoki co zapodalamsbie oprocz no spy ibuprom bo mnie tak naparza ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny