WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja te uwielbiam wies zreszta wiekszosc zycia tam spedzilam kazde wakacje zniwa i co tydzien na weekend jezdzialm
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Witam sie z kawka i moja kochana @ przyszla sobie grzecznie po zmierzeniu tempki hehehe
ehhh jeszcze 6 dni i badania
Ale taki bolmnie jeszczze nigdy nie złapał az musilam siasc w kuchni a M pprzyszedl z odsiecza z no spoa i woda
Grill nawet spoko.. ale..no coz dosc specyficzne srodowisko.. wojskowi, dentysici... i arhitekci.. no i wszyscy z dziecmi.. no i była Gienia.. znaczy sie sunia ktora jakies 9 miesiecy temu trzymalam jako mlego psiaczka
oczywiscie wujek michal zostal okrzykniety najlepszym wujkiem i nawet dostal zezwolenie na ogladanie z dzieciakami bajek - ps dla niego to byl raj na ziemikaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja sie czuje dobrze fizycznie, ciut gorzej z psychika....wszystko co dzieje sie w tej ciazy przypomina mi pierwsza stracona....najgorsze jest takie uczucie bulgotania i przelewania sie w brzuchu....ono było w pierwszej, mniej wiecej w momencie kiedy serce sie zatrzymało....czyli pasuje teraz tez, a do usg jeszcze tydzien...
-
Karolciu na pewno bedzie wszystko dobrze .. gadaj do malucha zeby ncie nie denerwowal nie potrzebnie
wiesz z tego co kojarze to to bulgotanie to chyba normalne moja przyjaciolka ktora teraz jest w ciazy opowiada mi ze miala wrazenie przez dlugi czas jakby cos jej tam plywaloo ... wiec spokojnie wiem ze masz przykre wspomnienia.ale ten cudzik da rade zoaczyszkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzeby chociaz pojawiły sie jakies objawy, nie chodzi mi tu o wymioty, ale jakies mdłosci, bole głowy czy zawroty byłabym troche spokojniejsza....a tak zaczynam 8 tyd i nic...wiem, czytałam o ciazach bezobjawowych, ale troszke mnie to uspokaja, a za chwile znow mam napady strachu...maz dzisiaj do mnie przyjedzie to postawi mnie do pionu
Ania_84 lubi tę wiadomość