WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymała rozumiesz mnie ja mam tak samo, ciagnie mnie zawsze jak tylko przyjade,a moja jedyna ziemnia to jest w doniczkach... balkon miałam obsadzic, ale pewnie nie bede mogła, chyba ze mi lekarz juz pozwoli... i tak blizej czerwca sie za to wezme
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolcie na nastepny rok bedziesz sadzic a maluch bedzie sie dotlenial na powierzu
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nie tylko jeden dzien
dobra jutro robie test...choc pewnie zobacze I kreske..ale w piatek mamy impreze i chcemiec czyste sumienieAnutka lubi tę wiadomość
-
Ojj tak latwo cie nie pojdzie owszem jest szerg za ale i wiele przeciw.. a maz powiedzial ze chce miec pewnosc
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka nie pitol
ja tylko sprawdz na wszelki wypadek.. a nawet jak zobacze I kreske to wiem ze i tak dalej walczymy ... i chocbym miala sobie wymalowac II do konca roku to je zobaczekierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaz jest teraz u swoich rodzicow a ja u swoich...wczoraj przyjechał do mnie, a dzisiaj juz pojechał do swoich rodzicow...ma duzo pracy, musi przygotowac sprzet przed zniwami, a ja i tak musze lezec, wiec nie jest mi potrzebny
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mamnadzieje ze to tylko chwilowe plamienai....
oredzie do kropka:
KOchany kropku pamietaj miałes nie denerwowac mamusi..kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny