WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh zobaczymy koelga w pracy M bo stamtad bralismy to powiedzial wiesz ylko nie reklamujcie po tygodniu
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien doberek
wchodze na moj wykresik a tam szaro..a tu abonament mi sie skonczyl <hahaha> noooal eprzynajemnij nie ma walnietego detektorakierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ja jakos stwierdzialm ze mi nie potrzebny a i tak jak zakonce ten wykrs mam gratic 1 m-c bo 100 pkt bede miala
kierzynka lubi tę wiadomość
-
"Boli Cię brzuch i musisz sięgnąć po lek przeciwbólowy? Unikaj niesterydowych leków przeciwzapalnych, tych które zawierają ibuprofen. Mogą one hamować owulację oraz utrudniać zagnieżdżenie się zarodka w macicy, ponieważ niekorzystnie wpływają na wzrost endometrium. Dlatego w czasie starania o dziecko zażywaj tylko te środki przeciwbólowe i przeciwzapalne, które nie posiadają w swoim składzie ibuprofenu."
A JA CHOLERA JADĘ NA IBUPROMIE ;/
-
OO ja nawet nei wiedzialam
Choc ja z reguly wogole nie korzystam z przeciwbolowych .. juz mnie musi mega bolec leb zebym wziela -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola tylko leż rzeczywiście Ja wiem jak kusi- to bym zrobiła, to bym posprzątała, tam odkurzyła i jeszcze kwiatka jakiego wsadziła...
Więc odpoczywajcie
A reszta co robi? ja od wczoraj szaleję na polu. Z teściową my posiały i posadziły przeróżne warzywka, dzisiaj mąż trawnik skosił to obleciałam za nim i wyplewiłam co trzeba było... Jeszcze bym sobie wsadziła trochę kwiatków(do gruntu) ale podobno mają być przymrozki w weekend więc się wstrzymam do następnego tygodnia. I pojadę z astrami, śmierdzielkami i cyniami i nie pamiętam co tam za rozsady mam jeszczekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyleze, chociaz tak jak mowisz, kusi mnie bo jestem jeszcze u rodzicow, na wsi a krowka jest na wycieleniu i tak mnie korci zajrzec do obory ja to zapalony rolnik jestem...zanim sie do miasta przeniosłam to całym gospodarstwem rzadziłam a teraz jak do nich przyjezdzam to zawsze sprawdzam inwentarz
warzywa tez sa do posiania, ale mama mowi ze jutro sie za nie wezmie i posiejemała_mi lubi tę wiadomość
-
Karola, ja to kiedyś mówiłam żeby tylko dalej od wsi polskiej spokojnej.... A teraz to sobie nie wyobrażam w mieście mieszkać i jedyne kwiatki to te w doniczkach....
Dosyć dużą działkę mamy i bez przerwy jakieś nowe coś doszadzam, to krzewika, to kwiatuszka. Chłop jak ma kosić to się drze żebym za nim chodziła i palcem pokazywała gdzie jaki kwiiatek schodzi, bo potem awantury... W tamtym roku mi lilie dwa razy skosił...
A warzywa, to już insza inszość A zreszta ja uwielbiam się w ziemi paprać- czy to kapusta, cebulka czy tulipany Więc ci współczuję- ja tylko czekałam aż mi doktorek pozwoli na jakieś większe szaleństwa jak spacer z kuchni do lazienki albo do pokoju Ale czego się nie robi dla Dzidziorakaarolaa lubi tę wiadomość
-
hej kochane
ja juz u rodzicow posiedze troche u nich a pozniej Michal przyejedzie
kaarolaa lubi tę wiadomość