WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Ja niestety padlm zaraz po 21
mialam meza wykorzystac i usnelam
Kierzynka ja to tylko czekam kiedy u Ciebie sie zazielen.. dodatkowo musze dbac o moje image w koncu zalozylsmy sie ;P wiec nie moge wyjsc na kłamce ;Pkierzynka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki
zaniedbuje was ostatnio, ale naprwawde nie mam czasu....
Cedr ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE
Ania, u mnie był 13cs i + 3.02 zobaczyłam
tak zaglądnęłam na piertwsza stronę i brakuje mi dziewczyn.... nie raz się zastanawiam, co słychać u tych dezerterekAnia_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Mała juz jestes na I str uzupełniona
noo własnie ciekawa jestem co u nich ??
Troche ja stiuningowalam i dodałam Zemraa
ja jestem ciekawa co u naszej BiedroneczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 08:42
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymi sie wydaje, ze to ona bo jedna z dziewczyn na ivf napisala cos takiego...o Biedroneczko jak milo cie tutaj widziec...mi sie skojarzylo, ze to ona jest, ale tez do konca pewnosci nie mam a, ze rzadko zaglada wiec nie mam jej sie nawet jak spytac...
-
a ja dzis jestem mega płaczliwa .. oczywiscie poszlo o glupote..bo tesciow powiedzila mezowi ze trzeba umyc przedsionek bo jest brudny.. a jak babcia by przyjechala to by sie czepila tego ..
no i sie poryczlamjak mi toM powiedzial.. na dodtaek go opierdolilam.. ze moglby mi pomagac dodatow.. zrobilam rozpiske co w ktorym dniu ma robic ;P a co ja dostalo mu sie po uszach szczegolnei ze wyszlo ze to ja ie dbam o dom ;/
wiem on sprzaa i wogole.. ale nie sprzta dokladnie i ja pozniej poprawiam..
siedzial prz mnieprzez godzine bo ryczalam ..
owszem rano zrobil mi mega nispodzianke bo wczoraj siedzial i sortowal zlom wyciagal miedzi itp itd z kabli straych .. i dzis dzieki temu zarobil 300 zl . no i powiedzial ze mnie zabiera na zakupy zbeym sobie kiecke kupila na chrzest i ze to od niego taka niespodzianka. pojechalismy czywiscie nic nie wybralam bo co rusz mi staly lzy w oczach...nic mi sie nie podobalo
za to mezu kupil mi pol litra...lodów na pocieszeniekierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OJ TAAAK nasi panowie są tacy że z nimi czasem źle ale bez nich byłoby strasznie ja mojego baaardzo kocham i nie wyobrażam sobie żeby go miało przy mnie nie być jesteśmy razem już 7 lat (mija 4 lipca) a ja go kocham jeszcze mocniej, mimo że mnie strasznie czasem wkurza
kaarolaa lubi tę wiadomość