WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj misko czesto robi tak ze jak nic nie moze wymyslec to zabiera mnie na cos dobrego , pozniej stwierdza ze nie mial pomyslu i zebym sobie cos wybrala
ale ostatnio jak mu powiedialm ok..to ja chce Mini Morisa hehe to mu szczena opadla i chyba zacznie sam cos wymyslac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Anutko, czemu nie zaglądasz do nas z wiadomościami jak wizyta? Wszystkie czekamy z niecierpliwością na wieści:)
"macica wykazuje pęcherzyk ciążowy z echem płodu i pęcherzykiem żółtkowym" gs 1,63 cm tyle w opisieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 12:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniby duzo, ale wszystko zalezy kiedy byla owulka...u mnie zawsze usg zgadzalo sie z OM...chociaz na jednym wyszedł mi 3 dni mlodszy, ale jak trafilam do szpitala to zmierzyli jeszcze raz i wyszlo idealnie....musisz cierpliwie poczekac, czesto sie zdarza, ze pecherzyk i zarodek sa mniejsze, a pozniej juz nadgonia
Anutka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:niby duzo, ale wszystko zalezy kiedy byla owulka...u mnie zawsze usg zgadzalo sie z OM...chociaz na jednym wyszedł mi 3 dni mlodszy, ale jak trafilam do szpitala to zmierzyli jeszcze raz i wyszlo idealnie....musisz cierpliwie poczekac, czesto sie zdarza, ze pecherzyk i zarodek sa mniejsze, a pozniej juz nadgonia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
mojego chłopa i jego pomysłowość idealnie opisalyscie
Dziewczynki kochane właśnie ze szkoły wróciłam z dnia matki, szybki obiad i będę się zbierać na usg dam znać wieczorem a od jutra juz będę miała trochę luzu i obiecuje częściej wpadać.
Anutka, nie panikuj zaraz kropek podrosnie a na kase chodzisz ze masz tak rzadko usg? Jeśli tak to może się przejdź prywatnie za jaki tydzień i się uspokoisz jak zobaczysz. Ja chodzę na dwa frony- na kase i prywatnie, do tego samego lekarza.Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość