WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CO U MNIE ??? A TERAZ JUŻ W PORZĄDKU CZEKAM NA ROZPRAWĘ ROZWODOWĄ, PAPOERY ZŁOŻYŁAM JUŻ W MARCU I TERAZ OCZEKIWANIE.....A TAK POZA TYM MIESZKAM I PRACUJĘ W POZNANIU BO SIE PRZENIOSŁAM Z JULECZKĄ NA POCZATKU LUTEGO DO RODZICÓW I TAK SOBIE ŻYJĘ POWOLUTKU, SPOTYKAM SIE ZE WSPANIAŁYM MĘŻCZYZNĄ I DOPIERO TERAZ WIEM CO TO ŻYCIE KOBIETY U BOKU PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNY, PÓKI CO NIE MIESZKAMY RAZEM ALE PLANY SĄ ZAKOCHAN PO USZY JAK BĘDĘ MIAŁA CHWILKĘ TO BĘDĘ ZAGLĄDAŁA DO WAS SPRAWDZAĆ CO TAM U WAS I MALUSZKÓW WASZYCH
POZDRAWIAM WAS BARDZO MOCNO I ŚLE MOC BUZIAKÓW
PS. TĘSKNIŁAM ZA WAMIkaarolaa, Anutka, cedr697, mała_mi, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
-
Mała gratuluję! fajnie to się ułożyło, będzie mały rodzynek uwielbiany pzez wszystkich
Izuniaaa nareszcei się odezwałaś bardzo się cieszę że wszytsko Ci sie układa i że znów jestes szczęśliwie zakochana oby było wszystko ok tak dalej żeby to był ten facet z którym Ci będzie najlepiej odzywaj sie częściej buuuziii;*kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kochane
Ja po wizycie u neurologa dostalam skierowani na ciczenia, masaze, lasery i krioterapie ...dodatow powiedzialm lekarzowi o tych stanach lekwoych okazjuje sie ze to dosc czesty skutek uoczny moich lekow dal mi lekkie leki na stany lekowe
moj maz osttanio ma nadwyraz duz poped.. ja nie wiem jakby mi go podmienili
Izunia kochana mam nadziejeze wszytsko sie u ciebie ulozy po Twjej mysli
odzywaj sie do nas jak najczasciej
Cedr czekam na Twojego suwaczka po wizycie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
hej kochane
Ja po wizycie u neurologa dostalam skierowani na ciczenia, masaze, lasery i krioterapie ...dodatow powiedzialm lekarzowi o tych stanach lekwoych okazjuje sie ze to dosc czesty skutek uoczny moich lekow dal mi lekkie leki na stany lekowe
moj maz osttanio ma nadwyraz duz poped.. ja nie wiem jakby mi go podmienili
Izunia kochana mam nadziejeze wszytsko sie u ciebie ulozy po Twjej mysli
odzywaj sie do nas jak najczasciej
Cedr czekam na Twojego suwaczka po wizycie
cedr697 lubi tę wiadomość