WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ja juz naszykowalam sobie ubior na chrzest.ale szzcerze mwiac po tym w jaki sposob nas zaprosili .. na kilkanascie godzin przed zostawiajac zaproszenie na klamce"bo nas nie bylo" ( a tel to nie laska uzyc) ;/ to jakos mi sie jutro nie usmiecha
Ja bym nie poszlaBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnykierzynka wrote:Karola co u ciebie bo dawno nie pisałaś albo ja nie doczytałam
teraz wracam do Was bo mezu o 14 jedzie do pracy i wraca za 2 tyg... ale to juz koncowka tej mojej samotnosci, 30 czerwca juz bedzie przy mniekierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:narazie mam 4 cm na plusie obwodu brzucha...i 1 kg na wadze
jutro jade zrobic wyniki i bede dzwonila do lekarza zeby przelozyc wizyte z 9 na 5 czerwca, nie moge sie juz doczekac zeby zobaczyc Kropkakaarolaa, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Ja swojego okruszka zobacze 9 lipca ale czuje ze rosnie po ciagnieciu brzucha i tym, ze robi sie twardy no i zaczely sie mdlosci wiec ciaza na calego
Anutka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja mialam dzisiaj mdłosci a teraz mnie wzdeło nie moge jesc jajek i wiem to juz na 100%...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:moj jeszcze nie lubi winogron, brzoskwin i gruszek...za to jest miesozerny jak tatus kurde przyjdzie mi rodzic 4 kg dziecko (tatus byl taki duzy)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 21:27
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki my dopiero po powrie z chrzcin
jeszcze rozwozilismy babcie
a teraz siedzie i naparaja mnie jajniki.. a raczej ciagna. -
nick nieaktualnyAnutka wrote:Nie tkne miesa... Zadnego... Kurczak, wieprzowina... Bleee
-
Karolaa mojego siostra tez nie mogła jeść jajek i dwa dni temu urodziła córkę cudownie ze niedługo będziesz miała tatusia juz obok bo teraz to możecie się zatesknic pokaż nam brzuszek na fb Anutka u Ciebie tez to szybko leci
kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej dziewczynki my dopiero po powrie z chrzcin
jeszcze rozwozilismy babcie
a teraz siedzie i naparaja mnie jajniki.. a raczej ciagna.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Karolaa mojego siostra tez nie mogła jeść jajek i dwa dni temu urodziła córkę cudownie ze niedługo będziesz miała tatusia juz obok bo teraz to możecie się zatesknic pokaż nam brzuszek na fb Anutka u Ciebie tez to szybko leci
-
kaarolaa wrote:no wlasnie hehe a ja nie mam problemu z miesem za to przed ciaza i na poczatku jadlam sledzie i ryby, teraz jakos przechodze obojetnie kolo polek w sklepie...mi sie wydaje, ze bedzie chlopak, chociaz słodkie teraz zaczynam wciagac
-
nick nieaktualny
-
ehh mialam wczoraj dziwny sen snil mi sie dziadek meza ktory 2 tyg temu zmarl.. pojawil sie na chwile w snei stalismy ja tata meza i jego babcia.. a on poklepal mnie po ramini ... tak jakby chcial powiedziec wszytsko bedzie dobrze i nagl znikl