WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:narazie mam 4 cm na plusie obwodu brzucha...i 1 kg na wadze
jutro jade zrobic wyniki i bede dzwonila do lekarza zeby przelozyc wizyte z 9 na 5 czerwca, nie moge sie juz doczekac zeby zobaczyc Kropka
faaaaaajnie ;*kaarolaa lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja czekalam tak długo jak mi lekarz kazała...mowila ze mam test sikany zrobic dopiero 11 dpt jak wyszły II kreski to pojechalam na bete...pani dr dzwonila i jak jej powiedzialam o wyniku to pogratulowala i kolejna robilam u nich w klinice...
nie kazdy poleca bete, ale czasem dobrze jest to zrobic, bo wtedy wczesnie mozna wykryc jakies nieprawidłowosci i dzieki dupkowi czy luteinie uratowac ciaze... -
nick nieaktualny
-
Ania ślicznie wyglądaliście no i pasuje Wam takie maleństwo. Mój to by się bał wziąć dziecko na ręce i w zasadzie to nigdy go nie widziałam z takim małym dzieckiem na rękach
ja to w ogóle miałam sen dzis.. śniło mi się że poszłam do ginekologa i miałam usg dopochwowe i na monitorze było widać furę robaków i pleśń a ja zaczęłam tam krzyczeć że to dlatego nie mogę zajść w ciąże... skąd takie sny to ja nie wiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mi sie ciągle przypomina mój sen... no masakra jakaś
ale się dziś wyjeździłam w tej mojej pracy... najpierw do urzędu dzielnicy, potem do zarządu do prezesów a na końcu na Policję... to chyba od tego zmęczenia i możliwe że przez ciśnienie też mnie tak głowa nawala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny