WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka, Anutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O jej a moj kropek to jeszcze kropekkaarolaa wrote:
cedr697, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie na pierwszym usg zmierzono jedynue wielkosc pecherzyka i na tej podstaie stalono wiek ciazy (nota bene tydzien mniejdzy byl niz poeinien) i bylo tylko 16 mm.kaarolaa wrote:moj tez byl tylko Kropkiem, pecherzykiem, ktory na pierwszym zdjeciu mial niecaly 1mm a teraz juz jest 5 cm...niebywale
-
nick nieaktualnyja przed Twoim 9 lipca bede miala 2 usg...16 genetyczne i 1 lipca kontrolne u mojego gina...a pozniej juz chce co 4 tyg chodzic, chyba ze cos sie bedzie dzialo to co 2 tyg...Anutka wrote:Jak pojde na usg 9 lipca to bedzie pamperek ???

Anutka lubi tę wiadomość
-
ja dopieor wrocilam zeszkoly jutro tez caly dzien do 19 w pracy sobota od 9-17
nastepny tydz podonie sie zapowiada, 16 czerwca te bo egaminy od 13 do 20 , a jeszcze mnie wtrynili na egzaminy praktyczne 23 czerwca od 7-21 na trzy zmiany boniu...
no ale pozniej 2 miechy bez szkoly
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydlatego ja nie mogłam sobie pozwolic na nfz bo mi pierwszy wolny termin zaspiewali 11 sierpnia...kiedy ja musze byc pod stala kontrola lekarza, ale od wrzesnia przechodze na fundusz...Anutka wrote:Nowidzisz ja chodze na nfz a tam sa 3 usg na ciaze
-
A w lipcu lacze prace z przjemnoscia..kaarolaa wrote:Ania 2 miesiace wakacji
teraz jest duzo pracy, ale trzeba...
jade z druga firma z Gdanska podpsac umowe wspolpracy LD i szkolenie
wiec stweirizlismyze poco na 1 dzien jechac i tak zrobimy sbie 4-5 dniowa wycieczke 
moze uda nam sie posexic podczas wschodu sloona
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno pewnie, takie male wakacje nad morzem
mnie maz chce na 3 dni to torunia zabrac 16 czerwca
tylko kasy trzeba wylozyc za hotel a u nas ciezko teraz...i nie wiem czy lepiej te kilka stowek zaoszczedzic i darowac sobie ten torun...
Ania_84 lubi tę wiadomość

35odc.