WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anutka, mi się Fabian też podoba
nie wiem jak my z M dojdziemy do jakiego porozumienia bo miał wybierać imię dla chłopczyka no ale jak wyskoczył z Zachariaszem to... noAnutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewcznkimy dzis z mezem wdomkku choc i tak musze popracowac
wczoraj dostalam fajna propozycje wspolpracy
Wyslalam zapytanie do firmy zajmujacej sie oprogramowaniem medycznym czy nie maja wolnego miejsca pracy , ewentualnie na zasadzie partnerstwa/wspolpracy
o dziw facet zadwonil
bardzo spodobal mu sie moj maila.. i powiedzial ze w Kielcach coprawda nie maja oddzialu a otwierac im sie nie opalca ( bo oni sa z Gdanska )
ale jesli bym chciala to moglabym przyjechac na dzien do Gdanska oni by mnie przeskolili z tego programu, poswiecili by mi caly dzien i moj firma by ich reprezentowala .. dostawalabym od nich program , prowizje od sprzedazy programu ..a ja bym miala klentow bo obslugiwalabym ten program w kielcach .. na czym bym zarabiala
ogolnie facet bardzo byl zadowolony ze chce sie w tym kierunku rozwijac i ze jestem pierwsza osoba ktora wyszla z takim pomyslem
mielismy sie umowic nawet w nastepnym tyg ..ale doszlismy do wniosk ze lpeiej bedzie na poczatku lipca..Michal wezmie kilka dni wolnego pojedziemy i troche odpocznimy rzy okazjiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 08:54
Lucy91, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Anutka, mi się Fabian też podoba
nie wiem jak my z M dojdziemy do jakiego porozumienia bo miał wybierać imię dla chłopczyka no ale jak wyskoczył z Zachariaszem to... no -
nick nieaktualny
-
Mala Zachariasz mi sie kojarzy z nazwiskiem bo moj kolega a tak mial
wez mu powiedz ze znalas jakiegos i byl straszny pijok i wogole i ze nie chcesz takiego -
nick nieaktualnyczesc kochane
Ania trzymam kciuki za wizyte juz tylko 3 tyg zostały...leci ten czas
a ja mam jutro wizyte o 14:45...boje sie, ale musze na nia isc...zaraz jak wejde do gabinetu to zagadam ja o usg a papierki pozniej. i tak z rana pewnie biegunki dostane z nerwow...masakra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
Dzis przyjechal do mnei moj siostrzeniec zeby zaprosic mnie na swoj chrzest mm kochany babel
cedr super ze wszytsko ok
ja po pierwszej rozmowie
i chyba uda mi sie podpisac w pon umowe o wspolpracy mam nadziejez e choc to sie uda
kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość