WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola wg mnie pojechalabym. po pierwsze odpoczniesz sobie po drugie pomysl pozniej beda inne wydatki i tez wam bedzie skzoda wiec korzystaj poki mozesz
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoze i masz racje tylko tak sobie pomyslalam, ze on przeciez rano w szkole bedzie to ja sama bede w hotelu siedziala...hmmm nie widzi mi sie to, a po miescie samej to tez nie fajnie chodzic, z reszta nie wolno mi za bardzo chodzic, mam głownie lezec...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
to moze lepiej pojdzcie dzies niedaleko np do agroturystyki na weekedn jak bedzie mial byc w domku
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehh chyba jednak nie w tym roku..bo Pani z badan klinicznych odp mi ze nie mozemy brac w nich udzialu jednak trzeba miec plemniki w nasieniu ;/
a do refundacji in vitro .. to troche bedziemy mueisli poczekac watpie czy jak zapiszemy sie w sierpniu czy do konca roku cos sie ruszy -
nick nieaktualny
-
Wiem Karola.. wlasnie tego sie boje ze znowu cos pojdzie nie tak.. a na prywatne in vitro raczej stac nas nie bedzie
-
nick nieaktualny
-
Nie no musi byc
a moze bedzie nas stac jelsi praca dopisze
dzis dostalam wiaodmosc ze wpisali mnie jako partera do jednego z poducentow oprogramowania i z e moge zaczynac dzialackaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny