WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie bo ostatnio looknelam na jej wykres na belly i widze ze nasisala w odpowiedzi na pytanie aneczka1 - pod jej wykresem ze 17 czerwca dlatego tak mi sie skojarzylo
NO to dobrze ze znalazalas jakis srodek na mdlosci
bo podobno u kazdej kobiety nie o samo pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 19:40
-
nick nieaktualny
-
NO to sie tylko cieszyc moja siostra tez lekko przechdozil ciaze jesli chodzi o dolegliowsci
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale u mnie chyba to rodzinne, mama lekko ciaze przechodzila, siostra moze 3 razy wymiotowala i widocznie u mnie bedzie lekko i przyjemnie
babcia tylko strasznie to znosila...mowila ze ciagle mdlala, w glowie jej sie krecilo, sily na nic nie miala, jesc nie mogla...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
u nas z reuly tez lekko przechdoza ciaze..
moja mama pracowala do dnia porodu
w pracy zaczela miec skurcze a ze pracowala blisko szptala to poszla na piechote ;P tyle co weszla wszystkoprzygotowali zbadal ja lekarz i wody jej odeszly o 18 trafila na porodowke a o 22 wyczłapałam sie ja
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya to rzeczywiscie lekko moja mama jak byla z blizniakami w ciazy to krowy doila...jeszcze krowa ja kopnela, 6 tyg lezala w szpitala, wypisali ja i tego samego dnia trafila bo wody jej odeszly....i jeszcze 2 tyg musiala w szpitalu zostac bo blizniaki urodzily sie z niska waga, niecale 2 kg wazyli...
-
Ale a szczescie wszytsko dobrze sie skonczylo a to najwazniejsze
wczesneij wyaje mi sie ze kobiet dzieki temu ze nie mialay dostepu do neta zyly "normalnie" i mogly w pelni cieszyc sie swoim sczesciem
teraz kobiety bardziej sie obawiaja stresuja.bo maja wieksza swiadomosc..kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no tos niezle wymeczyla mamuske
ja sie urodzilam centrallnie w terminie.. mama miala na 15 czerwca a ja sie urodzilam 22:45 14 czerwcakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczynki
ja ide po kawke ( oczywiscie inke ) a pozniej robie swoja robote mam nadzieje ze do 13-14 sie wyrobie i bede maial pol dnia wolnegokaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny