WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytak koncowka, jak dobrze...pol roku praktycznie spedzilam sama...tylko w weekendy i swieta sie widywalismy...do marca pracowalam, wiec czas jakos mijal. pozniej zaczelam stymulacje, wiec tez jakos to lecialo, ale najdłuzej czas mijal od jednej wizyty u lekarza do drugiej...teraz juz bedzie szybciej
-
Karola Tobie już 13 TC leci ? ale ten czas pędzi
kaarolaa lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cedr co do ciaz na nfz bardzo fajny jest dr Malopolski pracowalam z nim kilka miesiecy. a prywatni najlepszy sprzet ma Niziurski i Grelewski.
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:roważałam kielce i moje małę miasteczko i chciałabym zostać u siebie bo do ck mam 50km w jedną stronę to jest kawał drogi dla mnie, wiem że ludzie mają gorzej ale...
Małopolski przyjmuje u nas prywatnie, on pracuje chyba na prostej a w naszym szpitalu ma dyżury, jak to ten sam. -
nick nieaktualnywitam
cedr u mnie upałow az takich nie ma, dlatego mazury sa super zamiast 34 stopni w cieniu mam gora 28...chociaz ja i tak nie moge wychodzic na zewnatrz bo mam zakaz, ale w mieszkanku jest super chlodno, momentami az marzne hehecedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto zrob sobie suwaczek, 26 wizyta u gina
ja sie teraz poniedzialku doczekac nie moge tylko godziny odliczam codziennie...juz po 13 jest, pol dnia zlecialo, jutro juz sroda i tak codziennie az do poniedzialku....na weekend maz przyjezdza wiec tez szybko zleci a do moich wakacji jeszcze troche ponad miesiac -
nick nieaktualny