WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:kurde wchodzę na Ovufrienda co dwie godziny a przecież od wchodzenia tu nie zachodzi się w ciąże ;p
bojak Twoje men bedzie wchodzil co dwie godziny to mozekaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 16:07
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
włąsnie wyslalam mojem eska z tym zdj i napisalam czekamy na ciebie wez mnie w calosci hehehe
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
juz prawie ich nie ma ale polowe zostawilam mezowi
ja dopieor wrocilam .. ale mialam udane spotkanie biznesowe wiec zadwowolna to nc ze poszlam po jednej lampce wina..
akurat kolezanka w pracy obchodzila imieniny i kupila wino.. tyle co sie napilam a dzwoni do mnie facet czy mozemy umowic sie na spotkanie dzis w celu omowienia wspolpracykaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoze dzieki tej lampce wina taka bardziej wyluzowana sie czułas
a co do truskaweczek to srednio 2 razy w tyg kupuje po pol kg bo tylko dla mnie ta ilosc jest w sam raz meza nie ma wiec wieksza ilosc zaraz by sie zepsula...Ania smacznegoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ale wwiesz czulam sie zle..bo by sobie facet pomyslal o 11 a ona juz pod wplywem
ja kupilam 2 kg bo znajac zycie to ja opiernicze kg i moj
-
nick nieaktualnyjak masz ochote i smaka to co innego, ja odkad w ciazy jestem to najlepiej wchodza mi ziemniaki i pieczone miesko a z owocow banany, 1 czy 2 musi byc dziennie...
jedna lampak to nie duzo nic nie było widac, troche gorzej z chuchem, ale guma mietowa pewnie pomoglaAnia_84, cedr697, Anutka lubią tę wiadomość
-
wlasnie o ten chuch chodzilo hehe
moja sis moglaby w ciazy tylko serki homogenizowane jesc
banany zdrowe bardzo maly wie co dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 16:56
-
nick nieaktualny
-
to Marcelek tak ma .. siostra da mu same wazywka to pluje a jak jest dodatek kurczaczka cielecinki to az mlaska
po tatusiu
siostra niekoniecznie lubi miecho za to takkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:oj smaki i smaczki ja żyję ziemniaczkami z koperkiem z masełkiem i kefirkiem mmm...codziennnie
cedr697, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:to Marcelek tak ma .. siostra da mu same wazywka to pluje a jak jest dodatek kurczaczka cielecinki to az mlaska
po tatusiu
siostra niekoniecznie lubi miecho za to tak
mojej siostry Filip był i jest okropny do jedzenia...jak zaczynala go karmic zupkami to normalnie sie dusił, ksztusił i wymiotował...teraz ma poltora roku i jeszcze czasem sie zakrztusi bo mu nie podchodzi... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak, juz to z siebie zrzuce...ciezko tak trzymac jezyk za zebami, ale lepiej powiedziec na zywo z opoznieniem, niz przez tel...chce widziec ich miny, a szczegolnie mojej babci, bedzie plakała napewno...to bedzie dopiero jej 3 prawnuk
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny