WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
cedr697 wrote:dobry! mała gratuluje syna! Iza miło cie widzieć (tylko coś mnie chyba ominęło?).
Anutka jak będę już po wizycie to sie zgłoszędo ciebie żebyś mi powiedziałą co będę miała ; ) mój chce chłopaka ja dziewuchę, a tak naprawdę to byle zdrowe było.
ps. gina mam przesuniętego z wtorku na środę (dość do wtorku daleko to jeszcze jeden dzień dłużej)cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ..ja siedze w szkole..uczniow nie ma a musze siedziec bo kutwa walnieta pani prezes napisala ze mzoe przyjechac wiec musze siedziec ;/ kurwica mnie zaraz strzeli nie dosc ze od lutego nie mam kasy t jeszcze mi tu wymagania bedzie pizda strzelac i nas wszytskich nauczycieli sprawdzac ;/
-
Boziuuuu ale się zjaralam na działce... malowałam slupki ałaaaa
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
ja juz naszykowalam sobie ubior na chrzest.ale szzcerze mwiac po tym w jaki sposob nas zaprosili .. na kilkanascie godzin przed zostawiajac zaproszenie na klamce"bo nas nie bylo" ( a tel to nie laska uzyc) ;/ to jakos mi sie jutro nie usmiecha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 21:58
-
Ania jak bym była naprawdę wredna to bym nie poszła bo nie dostałam zaproszenia
No bo przecież mogło gdzieś wyfrunac albo jakiś ciekawski sąsiad mógł zabrać albo kot czy pies mógł zezrec... A co
Bardzo ale to bardzo mnie wkurza takie coś. Ja się staram z wyprzedzeniem zawsze zapraszac- w tamtym roku na młodej komunie to prawie pol roku wcześniej chrzestnego zapraszalam... Bo on dorabia grając na weselach wiec week ma zajęte. A mam ciotkę taka jedna co juz nie raz mnie zapraszała na imieninowy obiad dzwoniąc w ten sam dzień na godz przed obiadem... zawsze to przelykalam i udawałam ze jest okej, ale w tamtym roku odmówiłam mówiąc ze mam obiad gotowy i może później na kawę wpadniemy a w tym roku znoof to samo i powiedziałam ze nie przyjdziemy bo dziewczynki są chore...oczywiscie zdrowe były
A tak pomijając to, to jak się juz wystroisz to wrzuć fotkę na fb
Dobranoc :* :*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ehhmyslalam ze se kiecke kupie i nawet czasu nie miaalm.. wiec pojde w takich eleganckich spodniach i do tego bluzeczke
-
nick nieaktualny
-
Uff nareszcie się wyspalam powietrze na wsi w domu rodzinnym jest cudowne szkoda że muszę dziś wracać do Warszawy Hehe właśnie dziś sobie uświadomiłam że dopuki nie odpuszczę to nie zajde a wiem ze szybko to mi ten luz nie przyjdzie
-
nick nieaktualny