WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
sie odrobiłam na dziś
eeeee z ta Biedronką to nie sądzę.... z tego co pamiętam to jak ja zobaczyłam dwie kreseczki to ona miała jazdy z lubym i potem zniknęła, potem była pod innym nickiem i pisała min na wątku o insemce. Więc nie sądzę żeby była w 25 tyg, bo to więcej niż ja. Takie moje przemyślenia
-
nick nieaktualny
-
Nie no tez go kocham
ale swoja droga niech sprobuje to barziej doceni to co ja robie i jak sprzatam
niedawno posadzilam smierdiuszki
bylismy u tesciowej na pierogach a mi zachcialo sie salatki i pojechalismy kupic warzywka
Anutka jak tam sie czujeszkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoj byl kochany chociaz zdarzaly nam sie akcje z klotnia, a odkad jestem w ciazy to jest taki naprawde kochany i ustepuje mi we wszystkim sam sprzata, teraz jak przyjedzie na weekend znow musi ogarnac mieszkanko
Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
usmialm sie z mojego
bo mu moiwe ty to i tak ni epamietasz kiedy sa jakie swieta wicmoich ur tez nie pamietasz( niestetyy to jest u nich rodzinne ) a ten do mnie a wiem..a ja mu a to tak wiesz jak ci FB przyponi
a Michal nagle oburzony nie sa w sobote 14 czerwca .. a mi geba opadla i nagle slysze sprawdizlem w akcie malzenskim bo mi sie mylilo z 16 czerwca a nie chcialem gafy walnac bo i tak juz nabroilem
a ja sobie pomyslalam..nooo jak ie chce to sie wie gdziesprawdzic
cos czuje ze cos kombinuje.. bo nigdy nie sprawdzal tak dokladnie a jak powiedzialam ze moze wtedy zrobimy grilla ..to ten do m nei ..a musi to byc w ten dzien ??kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Nie no tez go kocham
ale swoja droga niech sprobuje to barziej doceni to co ja robie i jak sprzatam
niedawno posadzilam smierdiuszki
bylismy u tesciowej na pierogach a mi zachcialo sie salatki i pojechalismy kupic warzywka
Anutka jak tam sie czujeszAnia_84, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Ania ja dzień po Tobie mam imieninki ale nie sądzę żeby mój coś wymyślił bo on do takich rzeczy się nie nadaje
ale widze ze chyba wzial sobe kilka rzeczy do serca..
-
nick nieaktualnymoj tez nie pamieta o moich urodzinach i imieninach, zaraz rocznica zareczyn sie zbliza a on nawet sie nie skapnie...a jesli chodzi o rocznice slubu to ma o tyle dobrze, ze na obraczne ma grawer...inaczej tez by nie pamietal
Ania_84, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mojego zaczelam przwyczajac przypominam mu o ur mamy taty, iostry brata , dniach babci itp itd.. i powiem szczrze ze zaczal amietac i zawsze cos tam kupuje a to kwiatka a to cos slodkiego
co do rocznicy slubu ja mojemu tez tak napisalam hehe i zawsze sie smieje ze jak cos to sobie przypomni choc nie powem I rocznice pamietal -
nick nieaktualny
-
moj tez nie wiedzial ..
ja sie dowiedialam i powiedzial ze mu nie popuszcze .. zawsze mwilam ze ma zadzwonic i kupic przynamenij mamie cos nawet kwatka
choc o dziwo moj michal lubi robic prezenty jak mnie nie bylo to robi sam sz siebei prezenty mamie i siostrz
pamietam ze jakos po 2 miesiacach znajomosci poproil mnie czy bym mu pomogla wybrac dla siostry prezent bo chcial jej sprawi przyjemnos bo dawno jej nie widzial ( ona studiowala w Krk ) a mialaprzyjechac akuat do Kielc
mamie tez nie raz kupowal a to pblender a to cos do kuchni rtoster krajalnicekaarolaa lubi tę wiadomość
-
mój w sumie o urodzinach, imieninach czy rocznicach pamieta ale nie potrafi nic wymyślić. Jak miałam urodziny to myslałam że cos wymyśli i czekałam do wieczora a tu nic. Byłam na niego zła jak nie wiem co a jak mu powiedziałam że chociaż cos symbolicznie mógł mi zorganizować żebym chociaż poczuła że to moje urodziny to poszedł do kuchni i mi babeczki z proszku upiekł do tego przypalił. I tyle mojego świętowania
Anutka, kaarolaa, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja od trzech lat zamawiam mu na urodziny fajne torty, raz herb legii warszawa, raz rękawice bokserskie, ostatnio cycki... staram się robi tak żeby odczuł że to inny dzień ze jego święto a w zamian to w zasadzie nie mam nic
kaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość