WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:Melfuje sie po wizycie u doktorka nie bylo usg a macanie po ktorym lejarz zwatpil w tydzien ciazy bo pozioek jest duzy jak na 9 tc gicior, niech rosnie, waga kolejne 1,5 kg w dol, chudne w oczach...
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
spokojnie szwagieraka w czasie ciazy malo przytyla waga sprzed ciazy a po ciazy -25 kg i maly urodzil sie zdrowy
A tak ogole to ja sie obraz bo nie zapomnialyscie o przesylaniu wiruskow ;P mily byc co miesiac - Anutka co bym mogla je kumulowacAnutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:spokojnie szwagieraka w czasie ciazy malo przytyla waga sprzed ciazy a po ciazy -25 kg i maly urodzil sie zdrowy
A tak ogole to ja sie obraz bo nie zapomnialyscie o przesylaniu wiruskow ;P mily byc co miesiac - Anutka co bym mogla je kumulowac -
no ja mysle hehe
A waga sie nie martw bo jedne tyje w I trym drugie chudna wazne ze kropek rosnieAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:no ja mysle hehe
A waga sie nie martw bo jedne tyje w I trym drugie chudna wazne ze kropek rosnie
Lekarz zasugerowal, ze zle policzylismy wiek ciazy bo poziomek jest duzy jak na swoj "wiek" wymacal go, a on duzy... Czyzby blizniaki ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 13:41
-
Anutka wszytsko jest mozliwe
własnie ogladam fryzurki i chyba sie zdecyduje na taka
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:
Tez bede miala takie foto, usg 16 lipcaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 13:59
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale Wam o szybko mija
moze was dogonie jak bedziecie starac o drugeAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny