WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny Fajnie że pamiętacie o mnie
Jestem na bieżąco, czytam co piszecie, ale jakoś taki depresyjny mam nastrój ostatnio, nie chce wam przynudzać o moich ciążowych fochach
Rośniemy sobie, Młody dalej imienia ni ma bo nie możemy dojść do porozumienia Jutro z rana jadę na glukozę, co czarno widzę...
Poza tym to zakończenie roku szkolnego, składki, prezenty, zamieszanie... Boże Ciało- gorsety, spódnice, koszyczki, kwiatki..... 30 urodziny M, im taty i brata, ur M chrześnika.... a mi jest taaak ciepło i niewygodnieeee i jak nie jestem uśmiechnięta, to się każdy pyta co mi się dzieje i co mam taki humor... Nie, no ja robot jestem i poproszę mnie tylko do prądu podpiąć i będzie okej
Ania_84, Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
OJjj malutka .. bidulka .. powiedz ze masz wszytksisz gdzies i musisz odpoczac ;/
ciesze sie ze dalas znac bo ja juz sie martwilam czy jest wsio ok czy masz na nas focha heheh
i jak co wybralas na ten prezent dla nauczycielki ??mała_mi lubi tę wiadomość
-
Ania, ramka ze zdj (prawie) gotowa a do tego kupiłam piękną(in maj opinio, ale mam to w doopie, jak komuś się nie podoba, to niech sam wymyśla) paterę na ciasto/owoce czy co innego jeszcze, z krośnieńskiej wypalarni szkła, ręcznie malowaną.
wrzuce fote na fb, tylko jak wlezę na kompa.
A jak ja bym mogła mieć focha na was, coś ty po prostu mi już uszami wszystko wychodzi i czasem to mi się kompa nawet nie chce otworzyć- tak jak tera, z tel pisze.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Heheh wiem mala wiem
no ale wiesz wy w dwu paku wiec wcale sie nie dziwie ze ci sie cnie chce bo mi nie raz ostatnio sie nie chcialo nic isac
Czekam na focieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 20:32
mała_mi lubi tę wiadomość
-
a teraz wam wkleje cos dla zmrozenia
Po biopsji
Rzeczywiście należy się oszczędzać i wziąść zwolnienie z pracy na min cały tydzień, nie chodzić, leżeć, okładać jądra lodem - aby nie powstały krwiaki. Poza tym brać wszystkie przepisane leki. Przepisany Paracetamol jest nie tylko przepisany przeciwbólowo ale także przeciwzapalnie więc i tak winno się go brać zgodnie z zaleceniami. Mnie przez pierwsze 3 dni bolało, ale tylko podczas chodzenia i forsowania się, poza tym nic strasznego. Oczywiście jądra są dwa razy większe, z widocznymi krwiakami, i twardsze. Najbardziej bolą gdy są w pełnym zwisie (jakby ktoś wyładował mosznę ołowiem), a tak do przeżycia.
Kto się boi lub waha odwagi - to nie jest takie straszne jak wygląda, a męska duma tak bardzo nie cierpi. Wynik potrafi naprawdę wiele wynagrodzić
oo co moj malz bedze przechodzil jak sie dowiedzil o powiedzial ze mu bede przez miesiac masowala jajcentamała_mi, kierzynka, Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Na początku Aniu dziękuje za wpis pod wykresem :*
jeju jak rzadko tu bywam, niestety jakoś większość czasu spędzam po fioletowej stronie świata:D, ale pamiętam o Was i oczywiście wspieram całym sercem :*
U nas wszystko w porządku, Mała rośnie tydzień temu na USG miała 1949 g
Kopie i rozpycha się że hej, ja już nie moge się doczekać porodu, tak bardzo chciała bym już uściskać córeczke Jest mi już troche ciężko, nogi mi puchną i ciężko w nocy już nawet przekręcić się z boku na bok ;/
Ale ogólnie czuje się bardzo dobrze
Czy MalutkaEve się może odezwała ??
Pozdrawiam Was wszystkie :*Anutka, Ania_84, cedr697, Lucy91 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
szkoda myśle o niej czasami i zastanawiam się co tam u niej... może jeszcze kiedyś się odezwie !!
Oj tak już nie moge się doczekać!!!
Teraz jest fajna akcja w warszawie, darmowe usg 4d w wola parku ! ide z mezem w niedziele
Ostatnio znalazłam Anutke na belly ! fajnie że się udało
A jak tam Wasze staranka? trzymam kciuki za każdą z Was osobnaAnutka, Lucy91 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej kochane ja na chwile bo lecimy zaraz na basen z mezusiem
dzis ma wolne wiec rano pojechalismy na msze za dziada pozniej zakupy
własnie dzownilam do lodzi do lab.- okazuje sie ze mutacje juz sa ale jeszcze na kariotypy czekamy ale babka powiedziala ze to sie czeka od 8-10 tyg. wiec przed nami jeszcze 4 tyg czekania
ale nie zapytalam sie czy wyszlocos w tych mutacjach czy nie....tyle juz czekalismy to poczekamy po co mam sie stresowac wole miec pelen obraz
Amela dawaj nam od czasu do czasu znac i czekamy na focie maluszkaamela lubi tę wiadomość
-
Amela - u nas trwa walka
u meza dalej nie ma plmnikow teraz czekamy na genetyke jak wyjdzie w miare to lecimy z koksem fundujemy sobie biopsje jaderek i szukanie plemniorkow jak sie znajda to In vitro (ICSI )amela, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Hej wrocilismy
ale teraz nie wiem jak uslyszalam ze sa juz te mutacje to teraz jestem ciekawa co tam wyszlo... nie wiem czy nie zadzwonie moze cos mi podadza przez tel..a z drugej strony boje siee ze cos zle uslyysze ze.. ze cos poprkrecam wyszukam w google i bede sie stresowac..
kpilismy buty do biegania moze jutro z rana meza wyciagne
tone warzyw i owocow, kasze jecmienna i gryczana serek bialy
po baseniku super pozniej pojechalismy obejrzec deski do WC i plytki na przedpokoj ja kupilam nozyce do trawy mezu jakis obcinak do rur, teraz siedzi w piwnicy i segreguje zlom bo chce czesc wywiesc na skup -
amela wrote:szkoda myśle o niej czasami i zastanawiam się co tam u niej... może jeszcze kiedyś się odezwie !!
Oj tak już nie moge się doczekać!!!
Teraz jest fajna akcja w warszawie, darmowe usg 4d w wola parku ! ide z mezem w niedziele
Ostatnio znalazłam Anutke na belly ! fajnie że się udało
A jak tam Wasze staranka? trzymam kciuki za każdą z Was osobnaamela lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane wczorajj zniknelam nagle bo poszlam myc gary, pozniej na obiad do tesciow a nastepnie stwierdzilsimy ze jedziemy odwiedzic rodzinke na wsi wiec zabralismy mamaz e i pojechalismy wrocilismy o 23 komary nam dupska schlaly ale byl grill i o malo co a wzielibysmy kotka malego ale ze mbyla moja mam o odpuscilismy bo zaraz by bylo gadania
mezu wcoraj mnie wymeczyl oczywiscie tak milo wiec az mam wiecej energi nna ten dzien
A no i Michal dosal od mojego szwagra propozycje ze jakby stracil prace to ze moze u nich by sie w firmie