WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya jeszcze przed ciaza rozmyslalm jak bede przechodzila ciaze, ile schudne przez wymioty, jak bede sie czula, co bede jadla i jak to wytrzymam sychicznie, a co sie okazalo nie bylo czego sie bac, zamiast schudnac przytylam 2 kg. jem wszytsko, nie wymiotuje...oj ciaza super, wszystkim kobietkom takiej zycze
Ania_84, kierzynka, Anutka lubią tę wiadomość
-
Dżizaaaz ja zbankrutuje... Kto wymyślił żeby M miał ur, jego sis im i dzień ojca i im taty i brata(Piotr i Paweł) były w jednym miesiącu... No ocipnąć można, choćby drobiazgi kupić, to trzeba najpierw wymyślić co...
Anutka a ty się urlopujesz ze nad morzem?
Ania piękne doceniam wkład własny w każdy, najmniejszy nawet prezencik
Karola, wrzucaj fotkę, ja wrzucę swoja- będzie porównanie jak szybko, w 10tyg, mozna zamienić się w hipopotama
Tak poza tym to dobranoc wam :*Ania_84, kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała ty nieprzesadzaj bo jak pokazywalas to pieknie wygladalas
oo moja kicic daje znac ze czas sie polozyc bo juz ugniata kocykkaarolaa, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
oki kochane zmyakm sie polozyc bo padnieta jestem a pozatym moja kicia szanowna daje mi znac ze cas spac
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki
Karola może to będzie córeczka skoro tak Ci brzucha nie widac taka mała Karolcia
Aniu ja to Ci współczuję bo sie wymęczyłaś przez ten weekend nieźle.
Mała Ty nie narzekaj bo juz Ci bliżej niż dalej więc wytrzymasz bo twarda babka jesteś Gorzej że jeszcze musisz ogarniać dwoje dzieci i męża ale dasz radę
Anutka! zazdroszczę... ja juz się nie mogę doczekać do mojego urlopiku, już przebieram nóżkami i chętnie już był pojechała nad morze
Cedr ja jogurtów nawet bez ciąży nie mogę ostatnio wmusićWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 08:12
Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
Kierzynko..ojj wymeczylam sie przez ostatnio nawet tydzien .. ;/
ale juz teraz bedzie wolne..wolne weekendy
juz sie nie moge doczekac wyjazdu do Gdanska
Widze ze tY ez niedlugo sie urlopujesz -
no to sie miniemy bo my planujemy 17-21
zostawimy wam na plazy znak ze tu bylismy hihi"_Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 08:21
kierzynka lubi tę wiadomość
-
ezz musi byc ladnie bo mamy w planach sex pod golymniebem na plazy heheh
mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
wstałam... a raczej się zwlokłam z łóżka. Taki piękny dzień się zaczyna za oknem a ja już sił nie mam. Oby do piątku
Karola, pierwsza ciąża to możesz poczekać na brzuszek. A możesz w ogóle mieć malutki- jak oglądałam fotki niektórych dziewczyn na bbf, na chwile przed porodem to wstyd się pokazywać A na brzuchu nie mogę spać tak gdzieś od 20tyg, wtedy zaczął przeszkadzać.
Ania, nie cukruj póki obecnego nie zobaczysz tylko muszę najpierw zrobić jakąś sensowną fotkę.
Dobra, idę, jak się ogarnę to później wpadnę
Miłego dnia dziewczynkiAnia_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:a jeszcze przed ciaza rozmyslalm jak bede przechodzila ciaze, ile schudne przez wymioty, jak bede sie czula, co bede jadla i jak to wytrzymam sychicznie, a co sie okazalo nie bylo czego sie bac, zamiast schudnac przytylam 2 kg. jem wszytsko, nie wymiotuje...oj ciaza super, wszystkim kobietkom takiej zycze
-
mała_mi wrote:Dżizaaaz ja zbankrutuje... Kto wymyślił żeby M miał ur, jego sis im i dzień ojca i im taty i brata(Piotr i Paweł) były w jednym miesiącu... No ocipnąć można, choćby drobiazgi kupić, to trzeba najpierw wymyślić co...
Anutka a ty się urlopujesz ze nad morzem?
Ania piękne doceniam wkład własny w każdy, najmniejszy nawet prezencik
Karola, wrzucaj fotkę, ja wrzucę swoja- będzie porównanie jak szybko, w 10tyg, mozna zamienić się w hipopotama
Tak poza tym to dobranoc wam :*
TAK, NIECHORZE WITA