WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:Przepraszam Ania nie powinnam o tym mówić ;/
kierzynka lubi tę wiadomość
-
ja wlasnie znalazlam na groupon.pl super oferte badania szczegolowe nasienia za 60 zl ! dzwonilam do meza ktory mnie zostawil dla kumpli dzis i go przekonalam! jupiii i siup !! ja mam nadzerke (ale mala) ktora ten moj gin kazal wypalic ale nie zgadzam sie nie wypale
dzeki dziewczyny jestesce kochane gdyby nie moja kicia i wy pewnie bym sie zalamywala ale wlasnie mnie napawacie nadzieja i pozytywnym mysleniem :*
biedronka_1982, Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka_1982 wrote:Poczulam sie wyalienowana. Ja nie mam kota. Chyba ze liczy sie ten w glowie?
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:ja wlasnie znalazlam na groupon.pl super oferte badania szczegolowe nasienia za 60 zl ! dzwonilam do meza ktory mnie zostawil dla kumpli dzis i go przekonalam! jupiii i siup !! ja mam nadzerke (ale mala) ktora ten moj gin kazal wypalic ale nie zgadzam sie nie wypale
dzeki dziewczyny jestesce kochane gdyby nie moja kicia i wy pewnie bym sie zalamywala ale wlasnie mnie napawacie nadzieja i pozytywnym mysleniem :* -
Dziewczyny kiedy ja sie dowiedzialam ze moja mlodsza siostra jest w ciazy (wpadka) plakalam przez 3 dni byla wsciekla na wszystkich, na caly swiat. a dzis mam chrzesniaka oj trudne to byly chwile ... no co tam SIUP!
biedronka_1982, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No o siup
ja mamod meza pozwolenie ale zakaz na popijanie wodki kawa bo zwieksza mi sie wtedy chcica i chyba sie boi ze ktos na te 3 dni sieprzypaletakierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj kot jest taki wspanialy ze wlasnie lezal mi na kolanach i puscil bardzo smierdzacego, glosnego baka! hehhe i sama kotka sie tak wystraszyla ze uciekla do drugego pokoju zostawiajac mi smrodek !
koty sa superbiedronka_1982, Czarnula87, Ania_84, kierzynka, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka_1982 wrote:YYYYYYYYYYYYYYYYY
Ja nie w temacie....................
Wczoraj rano przed moim wyjściem do pracy chyba trochę mojego męża poniosło, zwyzywał mnie od kur domowych i że powinnam tylko sprzątać gotować itp.. Tak mnie podkur...ił że zadzwoniłam do teściowej i powiedziałam jaka jest sytuacja, co się okazało on już dzwonił do mamusi i przedstawił sprawę zupełnie inaczej. -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:No o siup
ja mamod meza pozwolenie ale zakaz na popijanie wodki kawa bo zwieksza mi sie wtedy chcica i chyba sie boi ze ktos na te 3 dni sieprzypaleta
wodka i kawa = chcica ale fajnie
mi zawsze po piwku sie wlacza, a wlasnie pije.... ojoj i co ja teraz zrobie?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
heheh ta kogut jest
Kajulka masz dwa kotki ??
bo ja sie wlasnei zastanwiam nad drugim.. ale troche mnie przeraza posiadanie dwoch kotow i psa .