WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje cykle zawsze byly co 30 dni jak w zegarku jednak od pol roku cos sie schrzanilo moje ostatnie 6 cykli to 28,30,28,33 i 37 i teraz czekam na @ dzis jest 35 dzen cyklu , powiedzialam mojemu gin ze od pol roku moje cykle wariuja a le on stwierdzil ze sa w normie.
PS otweram drugie piwko, dzis wino odpada, kicia na kolanach mruczy i traca mnie lbem... chociaz tyle pociechyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
dawaj moze usne predzej
o jak dla mnie nie sa w normi bo skoro wczesniej mialam co 30 dni a teraz jest roznica tyg ;/
badalas TSH ?? tarczyce ??
albo towynik stresu zwiazanego ze starniami
niestety stres skutecznie hamuje owulacje a raczej ja przesuwaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 21:40
-
I jeszcze jeden i jeszcze raz
sto lat sto lat niech zyja nambiedronka_1982, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ana 84
niec nie badalam bo lekarz powiedzial ze na 100% wszystko ok ( mimo ze mnie tylko zwyczajnie jak u gina badal)
myslisz ze to tarczyca? hmmm ciekawe w sumie ostatnio troche przytylam mimo ze jem tyle samo, nastepna wizyta prywatna platnaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:Ana 84
niec nie badalam bo lekarz powiedzial ze na 100% wszystko ok ( mimo ze mnie tylko zwyczajnie jak u gina badal)
myslisz ze to tarczyca? hmmm ciekawe w sumie ostatnio troche przytylam mimo ze jem tyle samo, nastepna wizyta prywatna platna -
Gin bedzie cie zwodzil.. bo mloda itp itd ;/
ja poszlam za swoja intuicja i doczytaniem wszytskiego .. wiecej rzaden lekarz w chuja mnie nie zrobi ;./ bo nam chcieli bez pelmnikow 6 razy robic inseminacje -
biedronka_1982 wrote:Weselna po raz drugi siup!
A jak tam kierzynka u Was? Cos dzialacie? Bo nie doczytalam wszystkiego. -
Kajulka - faceci boja sie ze toz nimi cos jest nie tak.. bo touderza w ich ego .. dlatgeo od tego stronia.. jedynym chyba czuynnikiem ktory moze pomoc w przkonaniu jest tez to ze mozna mu powiedziec z to nie tylko ze wzgl na dziecko ale tez na niego bo badani anasienia jest bardzo wazne jelsi chdzi o narzady rozrodcze wu mezczyzn .. wiele doepiro wteyd dowiaduje sie ze ma np zylaki badz stany zapalne ktore oslabiaja armie
-
ehh jak ja wam dziewczyny zazdroszcze tych plamniorkow
nie prosze o dzuo ale o kilka dobrych sztuk na biopsji