WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Wczoraj rano przed moim wyjściem do pracy chyba trochę mojego męża poniosło, zwyzywał mnie od kur domowych i że powinnam tylko sprzątać gotować itp.. Tak mnie podkur...ił że zadzwoniłam do teściowej i powiedziałam jaka jest sytuacja, co się okazało on już dzwonił do mamusi i przedstawił sprawę zupełnie inaczej.
ale niedobry facet mamuni sie skarzy musisz go ubegac i od razu po klotni dzwonic -
kajulka wrote:wodka i kawa = chcica ale fajnie
mi zawsze po piwku sie wlacza, a wlasnie pije.... ojoj i co ja teraz zrobie?
podobno kiedys mu krzyczlama dawaj tygrysie zob mi tygrysiatko
dobry sposob na chccie.. albo wibrator albo zimny prysznicWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 22:11
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:noo ja mam aka zemoj maz mowi.. ja perdole nie poznaje zony a najlepsze z wtedy nic nie pamietam
podobno kiedys mu krzyczlama dawaj tygrysie zob mi tygrysiatko
dobry sposob na chccie.. albo wibrator albo zimny prysznicAnia_84 lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:Ania_84 mam 1 Kicie wysterylizowana miesiac temu, od tej pory jest wredniejsza
zastanawiam sie nad drugim kotem , ale nie wiem czy to dobry pomysl -
kajulka wrote:no cos ty? serio? super akcja!
Biedronka niestety chya nie ma sposobu beda sie rozmnazackajulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:kastracja rybek??
tygrysiątko??
o mamo polejcie mi!!
chyba od pczatku mialam swira na pukcie kotow ;P
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka_1982 wrote:Ja nie mam nic przeciwko, chcialabym tylko, by male przezyly, a nie zostaly pozarte, co niestety mialo juz miejsce...
-
biedronka_1982 wrote:Dlatego impreza ma byc u mnie, tylko prosze nie pisac na forum, gdzie mieszkam!
-
OOo Karola i LUcy sie zblizaja przygotuj Biedrona jeden sok
widzisz jak dziala weselnakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka_1982 wrote:Tja, problem logistyczny: brak drugiego akwarium!
takie rozwiazanie problemuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 22:20
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moje kochane , chyba troche sie juz wstawilam ale przynajmniej mi milo jest.
Wiecie co jest najgorsze? Pracuje w sklepie dla dzieci i matek w ciazy czyli codzienna dostawa mam z brzuszkiemAnia_84, biedronka_1982, kierzynka lubią tę wiadomość