WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
biedronka_1982 wrote:Nie zaluje, ale nie mam. Banana mam wyciskac, czy jak?
[img][/img]Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 22:33
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
zajebiste sa hihi wlej polowe wodki to nie poczujesz
albo nie rzygaj tylko niech to bedzie rzyg ciazowyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 22:35
biedronka_1982 lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:ja piernicze, wlasnie widze ze .... ze moj maz zrobil mi malinki !!! jak nastolatce hehhe
mowi ze zostawia swoj znak rozpoznawczykajulka, kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka_1982 wrote:Nie, nie, nie! Toz to sam cukier! Fuj! Woda z woda, albo woda z woda, a nie jakies wynalazki!
-
biedronka_1982 wrote:dawaj, truskawki tez dobre
biedronka_1982, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka_1982 wrote:Przesrane w tej ciazy, nie?
biedronka_1982, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
biedronka_1982 wrote:Przesrane w tej ciazy, nie?
ile ja bym dala za takie "przesrane"
oby tempka nie spadla a glupia wredna @ nie przyszla !!!! prosze prosze prosze choc cien nadziei mam i lekko w bani juzbiedronka_1982, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
biedronka_1982 wrote:Ale mi zlota mysl do banki przyszla:
Zycie jest jak tesciowa: na trzezwo nie do zniesienia!!!!!!!!!!!biedronka_1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:dobre, chociaz moja poki co jest ok nawet na trzezwo
kaarolaa przeslij nam fluidki az sie nakrecilam gratuluje kropka i sciskam mocno Was
o kurcze naprawde mam juz w czubie, harry potter sie skonczyl i nawet nie wiem kiedy ....kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka_1982 wrote:Nie no, to jest stanowczo niesprawiedliwe. Nie mozna byc jednoczesnie w ciazy i miec fajna tesciowa! A inni to co? Podziel sie czyms!
-
nick nieaktualny
-
Kajulka moj wraca w niedziele
ale akby poszedl spac d mamusi to bym sie wkurwila bo mamusi mieszka z plotem ;PCzarnula87 lubi tę wiadomość