WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykajulka wrote:kiedy ten tydzien byl .. oh jak milo wspominac, a tu prawie rok minal
biedronka_1982, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:u mnie juz 2,5 roku, wodka na chrzciny miala zostac, dziecka nie bylo, wodke wypili, trzeba bedzie kupic nowa, a dziecko zawita do nas ponad 3 lata po slubie...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
biedronka_1982 wrote:A u nas Ramadan sie zaczal. Niech to szlag! Nie idzie spac w tym halasie!
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:u mnie juz 2,5 roku, wodka na chrzciny miala zostac, dziecka nie bylo, wodke wypili, trzeba bedzie kupic nowa, a dziecko zawita do nas ponad 3 lata po slubie...
Ciesz sie kochana niedlugo zobaczysz swoego aniolka ukochanego ja cZekam poki co zeby tylko malpiszon nie przyszedl jestem juz troche bardziej wstawiona ojoj moja glowka chyba czas na mnie
PS moze kilka slow otuchy ? zeby lepiej mi sie spalo dziewczęta wspaniale Powiedzcie mi czy mam sznase wg mojego dziwnego wykresu? jutro lub pojutrze ma byc @ dam wam znac :* -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:u nas wytrzymala chyba rok, ale jakas imprezka sie trafila, zbraklo i poszla tez ta na chrzciny...
-
nick nieaktualnykajulka wrote:Ciesz sie kochana niedlugo zobaczysz swoego aniolka ukochanego ja cZekam poki co zeby tylko malpiszon nie przyszedl jestem juz troche bardziej wstawiona ojoj moja glowka chyba czas na mnie
PS moze kilka slow otuchy ? zeby lepiej mi sie spalo dziewczęta wspaniale Powiedzcie mi czy mam sznase wg mojego dziwnego wykresu? jutro lub pojutrze ma byc @ dam wam znac :*
a jesli chodzi o wykres to wszystko jest mozliwe, juz tutaj takie cuda sie działy ze i Ty masz szanse powodzenia -
Kajulka co do wykresu jeszcze wszytsko moze sie zdarzyc jesli jutro tempka sie utrzyma luzb pojdzie w gore to szanse sa
Zawsze sa poki nie ma @
-
biedronka_1982 wrote:I w kosmitow tez wierzymy! Amen!
-
nick nieaktualny