WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:dzięki ania też w końcu coś podobnego doczytałam także chyba wszystko OK ale strachu się najadłam jak zwykle. jescze raz dizęki
nie wolno sie stresowac .. nie cjestes sama pamietajcedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kajulka wrote:dla was tylko 9 msc a dla mnie az... zaczelam starac sie razem z kolezanka ktora zaszla w 2 cyklu ( ja23 lata ona 38) a ja ne moge i nie moge mam 23 lata lekarze smieja se ze mnie ze jestem za mloda na badania i mam poprostu dzalac i ewentualnie po 2 latach bezowocnych mozemy badac.
Moj maz zostawil mnie akurat w dzien w ktorym mam handre otwieram wino i ne wiem co dalej... mierze temp 1 cykl nawet ne wiem czy byla owu czy nie poniewaz nigdy nie mam widocznego sluzu, mam nadzieje ze tym razem @ nie przyjdzie... sorki ze wam smuce ale zostalam sama w domu i nie mam komu sie wygadac -
heheh no taki wirtualny klaps
rozumiem doskonale ale teraz oddychamy gleboko iprzekazujemy pozytywne fluidy maluszkowicedr697, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:u mnie juz 2,5 roku, wodka na chrzciny miala zostac, dziecka nie bylo, wodke wypili, trzeba bedzie kupic nowa, a dziecko zawita do nas ponad 3 lata po slubie...
Kaarolaa szybko chcwcie drufie, my po jakis 3-5 latach . Jak zapimne jak sie czuje . I na 2 konieccedr697 lubi tę wiadomość
-
hej ledwo was nadrobiłam ja wczoraj szybko padłam bo zmęczona byłam strasznie ani nie obejrzałam sabatu ani nawet sobie z wami nie popisalam dziś mam wolne, siedzę sama w domu bo mąż w pracy a później idziemy na rowerki
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Anutka zapewne do 60 ni dojde
wpisalam tak bo niby taka jest idealna waga przy mojej budowie ciala ;P wiec zobaczymy .. ale podejrzewam ze do 70 zejde na pewno:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 09:29
-
no jak ostatnio snily mi sie wypadajace zeby - to byly same zle wiesci .. nie koniecznie wypadajacy zab to pogrzeb.. u nas byly to po porstu złe wiesci
no tak dziwnie mi sie snilo...ze wychodzil jakby za jedynka.. -
ach te nasze sny... mi dwa dni temu snilo sie że mój mnie zdradził z jakąś i zaszła w ciążę bliźniaczą a ja sie o tym dowiedziałam jak jego babcia mu dała kasę na ogrzeb tych dzieci bo w 8 miesiącu sie urodziły martwe... jejuuuu co za sen! obudziłam sie płacząc i waliłam pięścia w Mojego ze złości. Potem usiadłam na łóżku i jeszcze mi łzy ciekły. To było takie straszne uczucie.. nie chce więcej takich snów i mam nadzieje że w realu takie coś sie nie zdarzy
-
To i ja się przywitam o poranku, niemal jak z zaświatów
O swoich snach może nie będę opowiadać, bo rodziłam już koty, prowadziłam mojego do ślubu z koleżanką, uciekałam przed gangsterami itp.
Miłego dnia i wieczoru oczywiścieAnia_84, kierzynka, cedr697, kaarolaa lubią tę wiadomość