WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klapsiora dam zarazcedr697 wrote:dzięki ania też w końcu coś podobnego doczytałam także chyba wszystko OK ale strachu się najadłam jak zwykle. jescze raz dizęki

nie wolno sie stresowac ..
nie cjestes sama pamietaj
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana dla pocieszenia, ja zaszlam w ciaze w 11 cyklu staran, po 3 miesiacach lecze iakajulka wrote:dla was tylko 9 msc a dla mnie az... zaczelam starac sie razem z kolezanka ktora zaszla w 2 cyklu ( ja23 lata ona 38) a ja ne moge i nie moge mam 23 lata lekarze smieja se ze mnie ze jestem za mloda na badania i mam poprostu dzalac i ewentualnie po 2 latach bezowocnych mozemy badac.
Moj maz zostawil mnie akurat w dzien w ktorym mam handre
otwieram wino i ne wiem co dalej... mierze temp 1 cykl nawet ne wiem czy byla owu czy nie poniewaz nigdy nie mam widocznego sluzu, mam nadzieje ze tym razem @ nie przyjdzie...
sorki ze wam smuce ale zostalam sama w domu i nie mam komu sie wygadac 
. Nie trac wiary
-
heheh no taki wirtualny klaps

rozumiem doskonale
ale teraz oddychamy gleboko
iprzekazujemy pozytywne fluidy maluszkowi
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
U nas zostala jedna butelka, maz chce otworzyc hak sie poziomek urodzikaarolaa wrote:u mnie juz 2,5 roku, wodka na chrzciny miala zostac, dziecka nie bylo, wodke wypili, trzeba bedzie kupic nowa, a dziecko zawita do nas ponad 3 lata po slubie...

Kaarolaa szybko chcwcie drufie, my po jakis 3-5 latach
. Jak zapimne jak sie czuje
. I na 2 koniec
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
hej
ledwo was nadrobiłam
ja wczoraj szybko padłam bo zmęczona byłam strasznie
ani nie obejrzałam sabatu ani nawet sobie z wami nie popisalam
dziś mam wolne, siedzę sama w domu bo mąż w pracy a później idziemy na rowerki
Ania_84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Anutka zapewne do 60 ni dojde

wpisalam tak bo niby taka jest idealna waga przy mojej budowie ciala ;P wiec zobaczymy .. ale podejrzewam ze do 70 zejde na pewno:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 09:29
-
no jak ostatnio snily mi sie wypadajace zeby - to byly same zle wiesci .. nie koniecznie wypadajacy zab to pogrzeb.. u nas byly to po porstu złe wiesci

no tak dziwnie mi sie snilo...ze wychodzil jakby za jedynka.. -
ach te nasze sny... mi dwa dni temu snilo sie że mój mnie zdradził z jakąś i zaszła w ciążę bliźniaczą a ja sie o tym dowiedziałam jak jego babcia mu dała kasę na ogrzeb tych dzieci bo w 8 miesiącu sie urodziły martwe... jejuuuu co za sen! obudziłam sie płacząc i waliłam pięścia w Mojego ze złości. Potem usiadłam na łóżku i jeszcze mi łzy ciekły. To było takie straszne uczucie.. nie chce więcej takich snów i mam nadzieje że w realu takie coś sie nie zdarzy
-
To i ja się przywitam o poranku, niemal jak z zaświatów

O swoich snach może nie będę opowiadać, bo rodziłam już koty, prowadziłam mojego do ślubu z koleżanką, uciekałam przed gangsterami itp.
Miłego dnia i wieczoru oczywiście
Ania_84, kierzynka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość