WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Dobra laseczki spadam do wyrka bo weekend pracujący u mnie ;/ trzeba napaść obżartuchów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moj chrapie ale rzadko sie wierci zasypie w jednej pozycji ;P i budzi sie tak samo ostatnio tylkoobudzilam sie z jego nogami n moic biodrach
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a i teraz ze wzgledu na brzuch bede miala strach z nim spac...a jak mnie kopnie, juz mnie jednej nocy trącil tyłkiem w brzuch...oddala mu kopa oczywiscie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykajulka wrote:ile czasu sie stralas? mieliscie jakies problemy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybiedronka_1982 wrote:Albo zainwestujcie w takie 2metry na 2 metry. Fajna sprawa! Masz go blisko, ale zawsze mozna jakas przestrzen dla siebie wygospodarowac. Ja ogolnie nie lubie spac poprzytulana.
-
nick nieaktualny
-
ale jkie madre to futro jk tylko ktres z nas sie przymila do drgiego to zeskakuje na podloge
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka_1982 wrote:Powiem ci w sekrecie, ze i na to jest sposob. Po prostu zamiast uciekac, przytul sie do jego plecow i stopniowo przesuwaj na jego polowe.
-
kajulka wrote:u nas tak jest ze miedzy mna a mezem zawsze nasza kocica spi, buzka so mnie a tylkiem do niego! uwielbiam ją
kajulka lubi tę wiadomość