WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:nie widziałąm twojego wpisu wcześniej pewnie nei odświerzyłam. Dobra wiadomość. To miłego i owocnego sekseznia się a potem dłuuugo długooo nic bo mnie mąż też nie tyka
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:nie chce cię nakręcać bo może lepiej do tego podchodzić w ten sposób, ale ja jak byłam pierwszy cykl na clo też nie wierzyłąm że nam się tak odrazu uda i co i niespodziankaaaaaaa
cedr697, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:raz na miesiąc ; ) to coś jak my, a jak nam smakowało ; ), a teraz jak na złość chcice mam taką że jak byśmy mogli to nie wiem czy mój dał by mi radę ; )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 12:36
-
nick nieaktualnyjestem, maly ma podawane plytki krwi bo znow ma anemie...ale ja sie ciesze bo po ostatnim przetoczeniu bardzo ladnie wygladal i rosl,,,az do momentu tego zapalenia pluc...jestem jednak dobrej mysli i do piatku, zanim tatus przyjedzie to maly znow podrosnie
Anutka, kierzynka, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:on widzi różnicę jak go widuje raz na tydzień
Anutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Mam pytanie techniczne czy test obciazenia gluzoza robi sie z krwi z palca czy z zyly ? Chodzi mi i to czy krew pibiera sie z palca, potem glukoza i znowu z oalca czy z zyly i nie wiadomo od razu jaki jest wynik ?
Karola maluch bedzie zdrowy teraz wychoruje sie ale pozniej odbijekaarolaa lubi tę wiadomość