WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
noo a pozniej jak wroci do domu to dopeiro pokaze jakie ma zdrowe pluca jak bedzie w nocy chcial jesc
Anutka, kaarolaa, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyon juz sie nauczyl, ze co 3 godziny jesc dostaje, wiec jak tylko pani polozna sie spozni nawet o 5 minut to ma humorki...zaraz zaczyna sie placz i wyginanie na wszystkie strony...wiec jak wroci do domu to nie bedzie zmiluj, jedzenie jak w zegarku co 3 godziny
Ania_84, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
pozniej bedzie rzadziej chyba jadl
bo mojej siostry to przesypial 7 h
teraz jak ma prawie rok to jest gorzej -
nick nieaktualny
-
Obciazenie z zyly. Nie ma wyniku od razu, ale raczej tego samego dnia. Ja mialam w przyszpitalnym laboratorium. Bylo tak: Na czczo. Kubeczek. Godzina siedzenia i pobieranie. Czasem pobieranie tez po 2h zalezy jak lekarz zlecil. Czasem tez na czczo. Kubeczek i tylko po 1h.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Mam do sprzedania kombinezonik 0-3 dla dziewczynki + paputki
https://onedrive.live.com/redir?resid=14A44D0FCCF27276%211081
zdjęcia robione aparatem w tel.wiec nie sa najlpszej jakości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:19
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Dzień dobry. Dziewczyny jak ka bym chciała być juz po wizycie... Mam jakieś wahania nastroju i chyba wszystkie emocje we mnie siedzą...
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Lucy to normalne. Mnie przed wizytą u gina kiedy szłam robic badania brzuch bolał od stresu a wczoraj rano przed Novum też Zanim lekarz te dwa miesiące temu powiedział mi jakie są wyniki to zaczęłam sobie różne rzeczy wmawiać i dostałam takiego stresa przed gabinetem że myślałam że będę pędzić do kibelka
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Jola ja cie bardzo prosze tylko mi tu bez wmawiania od tego jestem ja
a moj misiu wczoraj jak sie dopadl do zonki to łohohoh ;P no ale nie dziwne 3 tyg
ale szczerze mwoiac.. nie wiem czy to moja psycha czy cu .ale wydawalo mi sie ze bylo dluuzej i obficiej
wiem nastawiam sie ze moze sie cos zmieni
ale trudno najwyzej bede pozniej ryczecAnutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Lucy91 wrote:Dzień dobry. Dziewczyny jak ka bym chciała być juz po wizycie... Mam jakieś wahania nastroju i chyba wszystkie emocje we mnie siedzą...
-
Lucy91 wrote:Dzień dobry. Dziewczyny jak ka bym chciała być juz po wizycie... Mam jakieś wahania nastroju i chyba wszystkie emocje we mnie siedzą...
-
Anatolka wrote:Obciazenie z zyly. Nie ma wyniku od razu, ale raczej tego samego dnia. Ja mialam w przyszpitalnym laboratorium. Bylo tak: Na czczo. Kubeczek. Godzina siedzenia i pobieranie. Czasem pobieranie tez po 2h zalezy jak lekarz zlecil. Czasem tez na czczo. Kubeczek i tylko po 1h.
-
Ania_84 wrote:Jola ja cie bardzo prosze tylko mi tu bez wmawiania od tego jestem ja
a moj misiu wczoraj jak sie dopadl do zonki to łohohoh ;P no ale nie dziwne 3 tyg
ale szczerze mwoiac.. nie wiem czy to moja psycha czy cu .ale wydawalo mi sie ze bylo dluuzej i obficiej
wiem nastawiam sie ze moze sie cos zmieni
ale trudno najwyzej bede pozniej ryczec -
no włąsnie sie zdziwilam ze po przerwie i taki final
Anutka dwoch na raz non o no szlaejesz mala
Kierzynka no co Ty wezz to ryje psyche jak sobie wmaiwasz
Izaa ?? co tam jak tam:DAnutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
no włąsnie sie zdziwilam ze po przerwie i taki final
Anutka dwoch na raz non o no szlaejesz mala
Kierzynka no co Ty wezz to ryje psyche jak sobie wmaiwasz
Izaa ?? co tam jak tam:DAnutka lubi tę wiadomość