WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
noo a pozniej jak wroci do domu to dopeiro pokaze jakie ma zdrowe pluca jak bedzie w nocy chcial jesc
Anutka, kaarolaa, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyon juz sie nauczyl, ze co 3 godziny jesc dostaje, wiec jak tylko pani polozna sie spozni nawet o 5 minut to ma humorki...zaraz zaczyna sie placz i wyginanie na wszystkie strony...wiec jak wroci do domu to nie bedzie zmiluj, jedzenie jak w zegarku co 3 godziny
Ania_84, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
pozniej bedzie rzadziej chyba jadl
bo mojej siostry to przesypial 7 h
teraz jak ma prawie rok to jest gorzej -
nick nieaktualny
-
Obciazenie z zyly. Nie ma wyniku od razu, ale raczej tego samego dnia. Ja mialam w przyszpitalnym laboratorium. Bylo tak: Na czczo. Kubeczek. Godzina siedzenia i pobieranie. Czasem pobieranie tez po 2h zalezy jak lekarz zlecil. Czasem tez na czczo. Kubeczek i tylko po 1h.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Mam do sprzedania kombinezonik 0-3 dla dziewczynki + paputki
https://onedrive.live.com/redir?resid=14A44D0FCCF27276%211081
zdjęcia robione aparatem w tel.wiec nie sa najlpszej jakości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:19
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Dzień dobry. Dziewczyny jak ka bym chciała być juz po wizycie... Mam jakieś wahania nastroju i chyba wszystkie emocje we mnie siedzą...
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Lucy to normalne. Mnie przed wizytą u gina kiedy szłam robic badania brzuch bolał od stresu a wczoraj rano przed Novum też
Zanim lekarz te dwa miesiące temu powiedział mi jakie są wyniki to zaczęłam sobie różne rzeczy wmawiać i dostałam takiego stresa przed gabinetem że myślałam że będę pędzić do kibelka
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Jola ja cie bardzo prosze tylko mi tu bez wmawiania od tego jestem ja
a moj misiu wczoraj jak sie dopadl do zonki to łohohoh ;P no ale nie dziwne 3 tyg
ale szczerze mwoiac.. nie wiem czy to moja psycha czy cu .ale wydawalo mi sie ze bylo dluuzeji obficiej
wiem nastawiam sie ze moze sie cos zmieni
ale trudno najwyzej bede pozniej ryczecAnutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Lucy91 wrote:Dzień dobry. Dziewczyny jak ka bym chciała być juz po wizycie... Mam jakieś wahania nastroju i chyba wszystkie emocje we mnie siedzą...
-
Lucy91 wrote:Dzień dobry. Dziewczyny jak ka bym chciała być juz po wizycie... Mam jakieś wahania nastroju i chyba wszystkie emocje we mnie siedzą...
-
Anatolka wrote:Obciazenie z zyly. Nie ma wyniku od razu, ale raczej tego samego dnia. Ja mialam w przyszpitalnym laboratorium. Bylo tak: Na czczo. Kubeczek. Godzina siedzenia i pobieranie. Czasem pobieranie tez po 2h zalezy jak lekarz zlecil. Czasem tez na czczo. Kubeczek i tylko po 1h.
-
Ania_84 wrote:Jola ja cie bardzo prosze tylko mi tu bez wmawiania od tego jestem ja
a moj misiu wczoraj jak sie dopadl do zonki to łohohoh ;P no ale nie dziwne 3 tyg
ale szczerze mwoiac.. nie wiem czy to moja psycha czy cu .ale wydawalo mi sie ze bylo dluuzeji obficiej
wiem nastawiam sie ze moze sie cos zmieni
ale trudno najwyzej bede pozniej ryczec.
-
no włąsnie sie zdziwilam ze po przerwie i taki final
Anutka dwoch na raz non o no szlaejesz mala
Kierzynka no co Tywezz to ryje psyche jak sobie wmaiwasz
Izaa ?? co tam jak tam:DAnutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
no włąsnie sie zdziwilam ze po przerwie i taki final
Anutka dwoch na raz non o no szlaejesz mala
Kierzynka no co Tywezz to ryje psyche jak sobie wmaiwasz
Izaa ?? co tam jak tam:DAnutka lubi tę wiadomość