WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Kupilam dzisiaj te 75 g glukozy do testu obciazenia glukoza i.... jezu, ale mega wielkie pudelko i to wszystko na szkalnke wody ?
nie bylo zleAnutka lubi tę wiadomość
-
A moj malzus dzis zrobil prototyp ławki do ogrodu 2 w 1
czyli z lawki rozkladasz i robi sie stolik z dwoma laweczkami
jutro idziem sie dopytac czy nie jest to opatentowane jak nie to wyjdziemy z wnioskiem
trzeba zarobic na biopsje i in vitro hihih
cedr pewnie jeszcze nie sa tak wyrazne
Izabelka uff ja tu juz trzymam kciuki kocica [azurkicedr697, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Hejka..wpadlam się pochwalić ..dzis mamy 5 /mc i pierwszy zabek..
Muszę poczytać co tam u Was..ale na kompie..
Pozdrawiam . Ale buziaki.Ania_84, Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Obciazenie glukoza mozna porownac ciut do poslodzonej lukrecji jesli pilas kiedys. Plasterek cytryny to troche malo, mnie pozwolili wcisnac pol, sama sobie przynioslam. Pilam w tamtym tygodniu... Leee, ale nie rzygalam na szczescie, bo wtedy sie przerywa test i powtorzyc mozna za kilka dni dopiero.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Wczoraj dzwoniłam do gina,znalazłam dobra przychodnie prywatna gdzie w razie czegoś można robić tez inseminacje i in vitro. Byłam w szoku ze tak szybko można termin dostać. Pierwszy wolny był na jutro na 18
Ja idę w poniedziałek na 14kaarolaa lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:ja już po Novum akurat się trafiło że mam płodne i pęcherzyk duży. Dała mi Pregnyl i mamy sie seksić dziś i jutro. w poniedziałek monitoring czy pęcherzyk pękł.
kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Ach i takie dobre wiesci chcialam uslyszec . Milego serducgowania . Pomysl sobie, ze jesscze troche i bedziesz tak jak ja zyla wspomnieniam sekszenia . 6 miesiac i maz powiedzial ze mnie nie tyka
jakoś nie wierzę żęby się tak od razu udało ale próbowac nie zaszkodziAnutka, cedr697 lubią tę wiadomość