WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kierzynka wy się tam nie obijajcie tylko wiara, że się udało bo tutaj zakład widzę
Anutka, Ania_84, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Anutka.. ale byłyby jaja no i radość na wieczornicy
Ania_84, Anutka, kierzynka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
hej kochane ja wlasnie siedze i rezerwowuje noclegi stwierdzilismy ze jak juz jedziemy do Łodzi to pojedziemy w czwartek wrócimy w sobote wieczorem dwa noclegoi w piatek o 8 rano Misiek ma komisje w szpitalu w Łodzi ( odnosnie zmiany kat wojskowej )
a po albo w piatek jeszcze albo w sobote jedziemy do Uniejowa na termy
odbjamy sobie za to ze nie moglismy na termy w Poznaniu jechac
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej kochane ja wlasnie siedze i rezerwowuje noclegi stwierdzilismy ze jak juz jedziemy do Łodzi to pojedziemy w czwartek wrócimy w sobote wieczorem dwa noclegoi w piatek o 8 rano Misiek ma komisje w szpitalu w Łodzi ( odnosnie zmiany kat wojskowej )
a po albo w piatek jeszcze albo w sobote jedziemy do Uniejowa na termy
odbjamy sobie za to ze nie moglismy na termy w Poznaniu jechacAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Ale z Was powsinogi
przynajmenij mamy prezent prze drocznicowy
Michl dzis powiedzial ojcu o swojej chorobie -
Witam
coś ostatnio szalejecie dziewczynki, tyle stron do nadrobienia
wpadłam tylko powiedzieć że jestem po wizycie, Mały waży 3300g i pomału zamierza wyłazić Termin cesarki ustalony na 02.10, ale gin stwierdził że mogę nie dotrwać jak będę za bardzo szaleć. A jak tu nie szaleć jak mi ostatnio brakuje doby na wszystko... Nie wyrabiam dosłownie. Same lekcje ze Starszą to 2-3 godziny
-
A tak zapytam, bo nie w temacie jestem, dlaczego Cc a nie naturalny ?Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Lucy bo jestem juz po dwóch cc i lekarz nie pozwala nawet na próbę sn, bo mogłoby się to skończyć dla mnie bardzo zle- pęknięcia macicy lub innych narządów, krwotoki wewnętrzne to tylko kilka przykładów. Pierwsza cc byla głównie dlatego ze po terminie, odeszły zielone wody, brak postępu jakiegokolwiek i moje okrutnie wysokie ciśnienie. Drugi próbowałam sn- przerwa byla 5lat, wiec pod stałym nadzorem mogłam próbować, lecz po kilku godz skurczy krzyżowych nie bylo widać żadnego postepu, doktór powiedzial'to się nie urodzi' i wziął mnie na stol. Teraz po 2 cc nie ma opcji.
-
cześć dziewczynki
złe wieści niestety, robiłam teścior rano we wtorek 2 keski były jak nic a wieczorem @ niestety nie utrzymała się ciąża
smutno....ach gdyby chociaż nie było objawówWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 12:09
-
mała_mi wrote:Lucy bo jestem juz po dwóch cc i lekarz nie pozwala nawet na próbę sn, bo mogłoby się to skończyć dla mnie bardzo zle- pęknięcia macicy lub innych narządów, krwotoki wewnętrzne to tylko kilka przykładów. Pierwsza cc byla głównie dlatego ze po terminie, odeszły zielone wody, brak postępu jakiegokolwiek i moje okrutnie wysokie ciśnienie. Drugi próbowałam sn- przerwa byla 5lat, wiec pod stałym nadzorem mogłam próbować, lecz po kilku godz skurczy krzyżowych nie bylo widać żadnego postepu, doktór powiedzial'to się nie urodzi' i wziął mnie na stol. Teraz po 2 cc nie ma opcji.
-
izabelka04 wrote:cześć dziewczynki
złe wieści niestety, robiłam teścior rano we wtorek 2 keski były jak nic a wieczorem @ niestety nie utrzymała się ciąża
smutno....ach gdyby chociaż nie było objawów -
izabelka04 wrote:I jeszcze czulam ze jestem w tej ciazy, to jest najgorsze,wiem ze to byl dopiero poczatek ale i tak smutno.
-
nick nieaktualnyIza bedzie dobrze zobaczysz...jak nic za miesiac czy dwa sie uda, to teraz tylko kwestia kilku najblizszych miesiecy...
a ja chyba znow mam taki dzien z lekkim dolkiem...
wczoraj malemu odlaczyli respirator, ale dzisiaj znow wrocil pod maszyne...ile jeszcze bedzie pod respiratorem??? im dluzej jest sztucznie wentylowany tym gorzej dla jego pluc...wczoraj juz sie chcialam cieszyc, ze jest tylko na CPAP-ie, ale nie moglam za bardzo bo wiedzialam, ze wroci pod respirator...
jeszcze polozna narobila mi nadzieji, ze niedlugo zaczne go kangurowac, ale niestety poki bedzie pod respiratorem nie dostane go na piersi...