WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Na opinii jednego lekarza nie ma co bazowac. Na watku CLO jest jedna jedyna dziewczyna, ktora upiera sie (po tym co powiedzial jej endo), ze nie ma najkorzystniejszego poziomu tsh dla staraczek. Jest ona jedna i wiele innych dziewczyn (co za tym idzie wielu roznych ginow i endo), ktorzy twierdza, ze musi byc ponizej 2, a nawet 1-1,5 juz w zaleznosci od lekarza. Wyobrazcie sobie, ze ona jedna i nas tyle i nie da sobie przemowic do rozumu, mimo ze lata Jej leca (35), nawet nie chce isc do innego na jedna konsultacje. Nie przekonuje jej to, ze w Niemczech i we Francji np norma dla wszystkich jest do 2,5, a nie do 4,2 jak u nas... W ogole nic. Jeden lekarz to nie opinia. Trzeba pozbierac i usrednic te info jakos. Do czego zmierzam? Moi 3 (zmienialam) zgodnie twierdza, ze raz na 2-3 dni i ewentualnie w okolicach owu czesciej, ale znow nie czesciej niz raz na dobe...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 20:24
-
jelsi chodzi o nasienie to najlepsze jest podobno co drugi dzien
ale wg mnei nie ma norm w tym zakresie .. jeden g=facet ma mocne plemniki i moze codziennie generowac nowe a drugi niestety,..
co do TSH wg mnie max to 2 - jak mialam wiecej to zawsze cykle mi sie rozregulowaly
ps jakbym sie trzymala lekarza jednego no coz.. dalej by mnie szprycowali przed insemka.. a moze okazalo by sie ze bez naszej wiedzy otrzymalam kogos nasienie ;P
-
Ania_84 wrote:jelsi chodzi o nasienie to najlepsze jest podobno co drugi dzien
ale wg mnei nie ma norm w tym zakresie .. jeden g=facet ma mocne plemniki i moze codziennie generowac nowe a drugi niestety,..
co do TSH wg mnie max to 2 - jak mialam wiecej to zawsze cykle mi sie rozregulowaly
ps jakbym sie trzymala lekarza jednego no coz.. dalej by mnie szprycowali przed insemka.. a moze okazalo by sie ze bez naszej wiedzy otrzymalam kogos nasienie ;P -
nick nieaktualnywczoraj po raz pierwszy trzymalam malego na rekach...tylko na chwilke bo polozna zmieniala malemu podklad w inkubatorku. normalnie taki leciutki jakbym nic nie trzymala...a waga dzisiejsza 670 gram...nadrabiamy
kierzynka, Lucy91, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:wczoraj po raz pierwszy trzymalam malego na rekach...tylko na chwilke bo polozna zmieniala malemu podklad w inkubatorku. normalnie taki leciutki jakbym nic nie trzymala...a waga dzisiejsza 670 gram...nadrabiamy
-
kaarolaa wrote:wczoraj po raz pierwszy trzymalam malego na rekach...tylko na chwilke bo polozna zmieniala malemu podklad w inkubatorku. normalnie taki leciutki jakbym nic nie trzymala...a waga dzisiejsza 670 gram...nadrabiamy
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Anutka piuękny masz brzuch :* w brzuchol..
Karola.. cudowne uczucie i pomyśl, że teraz coraz częściej będziesz go trzymacAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Anutka no coś Ty.. szczuplaczek jesteś
uwielbiam taki tyłek u kobietyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 11:48
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Karola i jakie to uczucie po takim długim czasie?
Ania_84, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość