WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola tylko przygotuj sie psychicznie do tych badan bo moja sipstra te badania wzroku wspomina najgorzej.. ze wzgl na to ze nie mogla patrzec jakoni je wykonuja .. ;/
mam nadziejeze malemu wszystko sie uzupelni w oczkach powiedz Marcelkowi na uczo zeby bral przyklad z kolegi Marcelka ktory tez przyszedl wczesniej na swiat a teraz to kawal chlopa 11 kg zywej wagikaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykolezanka z lozka obok juz przezyla to badanie oczu...musiala wyjsc bo lekarz ja wyprosil, ale slyszala na korytarzu jak maly plakal...malo przyjemne, ale niestety konieczne...
kierzynka nie wiem ile mierzy moj Okruszek ale tak okolo 5 cm jest dluzszy...kierzynka lubi tę wiadomość
-
Dobrze ze malutki nie będzie tego pamiętał
kaarolaa lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
cedr697 wrote:Hejoł!
anutka łądny brzusio pogłąskaj go od ciotki i kolegi : )
karola to świetnie że mogłaś małego potrzymać pewnie serducho chciało ci z radości wyskoczyć.
Mój łobuziak rozrabia najwięcej wieczorem jak się położe i mąż posmaruje mi brzuchola oliwką wtedy jest szał wierci się i kopsa, wciągu dnia jest spokojniejszy chyba że siedzę albo leże więcej. Może jednak będzie piłkarzem ; )
Mkja podobnie jak chodze to spokoj a wieczorami rozciaganie... Nie wiem gdzie ona chce plynac jak brzuchol sie nie rozciagnie bardziej tak szybkocedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:dzien dobry
Marceli przybral kolejne 10 gram dzisiaj waga 680g...pieknie...a w poludnie nauka mierzenia temperatury...mama pokaze na co ja stac...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja dziś smażenia naleśniki i tez tak mi się w głowie kręci i chyba tez mnie coś łapieBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
ja wlasnie opierdielilam kanapke z pasztetem sojowo- szpinakowym
a pozniej wszamalam montekierzynka lubi tę wiadomość
-
ja wiem co was łapie ;P
rozpoznanie Z32.1 - ciaza potwierdzonaAnutka, kierzynka, Anatolka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:He
i nikt nie wie o co kamankierzynka, Anutka lubią tę wiadomość