WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepsze jest to ze synek szwagierki jest podobny do mojego Piotrka
kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Hej kochane ja zaraz wstaje ake mialam porabane sny boniu snilo mi sie ze kogos jskis gosc zabił pozniej ja z ojcem tej dziewvzyny bylam na miejscu zabójstwa i ojciec tej dziewczyny piwiedzial mi ze ona jest w reklamowce ja patrze a tam kurczak taka porcja rosolowa a i mowi ze jakby dirwal tego kolesia to niewie ci by mu zrobil ja patrze a t e n zabójca lezy zawiniety w folię strech ten ojciec poszedl ja patrze a ten koles z foli sie "wyklowa " taki obslizly jak po porodzie nie no jakis meksyk pozbiej przyszla jego wsoplnoczka a moj maz zawiadomił policje i na tym die skończyło
Lucy to tak jak u nas domojego Michala jest podobny syn jego brata -
Kierzynka nie wiem.. no po porstu sama sie zastanwiam co to mialo byc ;P
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Marceli zaszalał...830 gram
kaarolaa, Anutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe kiedy przeskoczy ten magiczny 1kg? Co z okulistą - był już?
Ja właśnie zamówiłam sobie tesco e-zakupy. Uwielbiam to Za kilka zł nie muszę biegać pół dnia po sklepie no i mąż mi nie wrzuca do koszyka pierdółkaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnatolka okuliste mial wczoraj, a dzisiaj dopiero dorwalam lekarza prowadzacego...wiec narazie nic nie widac w oczkach, ale to dlatego, ze jest jeszcze za mały. kolejne badanie w poniedzialek, ale lekarz juz mi sie kazal nastawic na to ze mały bedzie mial retinopatie na 100%. kwestia tylko kiedy to wyjdzie? czy za tydzien, dwa czy piec...
a 1 kg licze, ze osiagnie gdzies za 3 tygodnie, moze ciut szybciej, bo teraz przez tydzien przybrał 90 gram... -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:hej dziewczynki, nie zagladalam tu dlugo, przegapilam rocznice, bo znow bylam na delegacji.. dzieki temu czas smiga, za niecale 2 tygodniu usg prenatalne i koniec 1 trymestru
karolka, zdjecia z maluszkiem przecudne, musi byc niesamowte tak go przytulic.. no i Marcel bez tych wszystkich rurek wyglada o wiele lepiej!
lucy, hormony wezmiesz pod kontrole i bedzie ok.. ja nadal zbijam prolaktyne (biore takie troche inne tablety niz bromek) odstawie dopiero na koniec 2 trymestru, zeby laktacji nie blokowac..
o nas ok, rzygam strasznie, chociaz moze ostetnio jest odrobine lepiej.. we wrzesniu przez 3 tygodnie bylam na delegacjach i to nie ulatwialo sprawy.. ale juz teraz spokuj do konca roku.. -
paszczakin wrote:mam nadzieje Anutka, bo tak jak na poczatku podchodzilam do tego optymistycznie, tak teraz bardzo mnie to meczy, bo jedzenia dla dzidzi malo co zostaje..
Ja tez za duzo nie jadlam i ciagle waga w dol a ostatnio w miesiac przybralam 2,7 kg i w ogolnym rachunku jestem 1,3 na plys do wagi sprzed ciaxyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
paszczakin kochana kiedy masz termin porodu
Mam nadzieje ze jz niedlugo odzyjesz
Anutko malo sie odzywam bo ostatnio duzo pracuej:)
zajmuje sobie czas bo coraz bardziej stresuje mnie efekt kuracji ;/Anutka lubi tę wiadomość
-
Mam takie pytanie w sumie. Jak pójdę za 3 tyg na pobieranie krwi pod kątem tsh i prolaktyny to tabletkę mam brać przed czy po pobieraniu?
Wgl zamiast czuć się coraz lepiej po tym bromku to czuje się coraz gorzej, dziś mi się tak w głowie kręci jak nigdy.Biochem - 2017 r
Lucy91 wrote:Mam takie pytanie w sumie. Jak pójdę za 3 tyg na pobieranie krwi pod kątem tsh i prolaktyny to tabletkę mam brać przed czy po pobieraniu?
Wgl zamiast czuć się coraz lepiej po tym bromku to czuje się coraz gorzej, dziś mi się tak w głowie kręci jak nigdy.
A tabletke brac raczej po pobraniu krwi zeby nie falszowac wyniku przed -
Prędzej się wykoncze bo wiecznie chodzę niewyspana teraz jeszcze mi się kręci w głowie.
Zabijcie mnie...Biochem - 2017 r
Lucy, zdecydowanie najpierw badania a pozniej leki.
U mnie mega kaszana. Dzis 3dc. Bylam w klinice, zeby ustalic plan na ten cykl. Miala byc IUI i znow nie bedzie. Pecherzyk w poprzednim miesiacu nie pekl i sie nie wchlonal co najgorsze. Torbiel 4,5cm. Dormalnie deprecha. Pierwszy raz mam cos takiego. Dostalam opakowanie antykow. Podobno pomoze sie tej torbieli wchlonac. Kolejny cykl poszedl sie....