WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepsze jest to ze synek szwagierki jest podobny do mojego Piotrka
kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Hej kochane ja zaraz wstaje ake mialam porabane sny boniu snilo mi sie ze kogos jskis gosc zabił pozniej ja z ojcem tej dziewvzyny bylam na miejscu zabójstwa i ojciec tej dziewczyny piwiedzial mi ze ona jest w reklamowce ja patrze a tam kurczak taka porcja rosolowa a i mowi ze jakby dirwal tego kolesia to niewie ci by mu zrobil ja patrze a t e n zabójca lezy zawiniety w folię strech ten ojciec poszedl ja patrze a ten koles z foli sie "wyklowa " taki obslizly jak po porodzie nie no jakis meksyk pozbiej przyszla jego wsoplnoczka a moj maz zawiadomił policje i na tym die skończyło
Lucy to tak jak u nas domojego Michala jest podobny syn jego brata -
Kierzynka nie wiem.. no po porstu sama sie zastanwiam co to mialo byc ;P
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Marceli zaszalał...830 gram
kaarolaa, Anutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe kiedy przeskoczy ten magiczny 1kg?
Co z okulistą - był już?
Ja właśnie zamówiłam sobie tesco e-zakupy. Uwielbiam toZa kilka zł nie muszę biegać pół dnia po sklepie
no i mąż mi nie wrzuca do koszyka pierdół
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnatolka okuliste mial wczoraj, a dzisiaj dopiero dorwalam lekarza prowadzacego...wiec narazie nic nie widac w oczkach, ale to dlatego, ze jest jeszcze za mały. kolejne badanie w poniedzialek, ale lekarz juz mi sie kazal nastawic na to ze mały bedzie mial retinopatie na 100%. kwestia tylko kiedy to wyjdzie? czy za tydzien, dwa czy piec...
a 1 kg licze, ze osiagnie gdzies za 3 tygodnie, moze ciut szybciej, bo teraz przez tydzien przybrał 90 gram... -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:hej dziewczynki, nie zagladalam tu dlugo, przegapilam rocznice, bo znow bylam na delegacji.. dzieki temu czas smiga, za niecale 2 tygodniu usg prenatalne i koniec 1 trymestru
karolka, zdjecia z maluszkiem przecudne, musi byc niesamowte tak go przytulic.. no i Marcel bez tych wszystkich rurek wyglada o wiele lepiej!
lucy, hormony wezmiesz pod kontrole i bedzie ok.. ja nadal zbijam prolaktyne (biore takie troche inne tablety niz bromek) odstawie dopiero na koniec 2 trymestru, zeby laktacji nie blokowac..
o nas ok, rzygam strasznie, chociaz moze ostetnio jest odrobine lepiej.. we wrzesniu przez 3 tygodnie bylam na delegacjach i to nie ulatwialo sprawy.. ale juz teraz spokuj do konca roku.. -
paszczakin wrote:mam nadzieje Anutka, bo tak jak na poczatku podchodzilam do tego optymistycznie, tak teraz bardzo mnie to meczy, bo jedzenia dla dzidzi malo co zostaje..
.
Ja tez za duzo nie jadlam i ciagle waga w dol a ostatnio w miesiac przybralam 2,7 kg i w ogolnym rachunku jestem 1,3 na plys do wagi sprzed ciaxyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
paszczakin kochana kiedy masz termin porodu
Mam nadzieje ze jz niedlugo odzyjesz
Anutko malo sie odzywam bo ostatnio duzo pracuej:)
zajmuje sobie czas bo coraz bardziej stresuje mnie efekt kuracji ;/Anutka lubi tę wiadomość
-
Mam takie pytanie w sumie. Jak pójdę za 3 tyg na pobieranie krwi pod kątem tsh i prolaktyny to tabletkę mam brać przed czy po pobieraniu?
Wgl zamiast czuć się coraz lepiej po tym bromku to czuje się coraz gorzej, dziś mi się tak w głowie kręci jak nigdy.Biochem - 2017 r
Lucy91 wrote:Mam takie pytanie w sumie. Jak pójdę za 3 tyg na pobieranie krwi pod kątem tsh i prolaktyny to tabletkę mam brać przed czy po pobieraniu?
Wgl zamiast czuć się coraz lepiej po tym bromku to czuje się coraz gorzej, dziś mi się tak w głowie kręci jak nigdy.
A tabletke brac raczej po pobraniu krwi zeby nie falszowac wyniku przed -
Prędzej się wykoncze bo wiecznie chodzę niewyspana teraz jeszcze mi się kręci w głowie.
Zabijcie mnie...Biochem - 2017 r
Lucy, zdecydowanie najpierw badania a pozniej leki.
U mnie mega kaszana. Dzis 3dc. Bylam w klinice, zeby ustalic plan na ten cykl. Miala byc IUI i znow nie bedzie. Pecherzyk w poprzednim miesiacu nie pekl i sie nie wchlonal co najgorsze. Torbiel 4,5cm. Dormalnie deprecha. Pierwszy raz mam cos takiego. Dostalam opakowanie antykow. Podobno pomoze sie tej torbieli wchlonac. Kolejny cykl poszedl sie....