WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, ale mam załamke. W sierpniu miała być IUI - nie, bo tsh skoczylo. Wrzesnien poswieciłam na ogarnianie tsh i prl, ogarneły się, więc w pazdzierniku liczyłam na iui i guzik, bo torbiel z niepęknętego wrzesniowego pecherzyka jak nie urok to sraczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja bym nie wytrzymała chyba, tak żeby nie mówić o ciąży
kierzynka lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
noo wystalismy sie u lekarza i w sumie wiecej dowiedzialam sie od farnmaceuty ;/
nie dosc ze pizda spoznila sie pol godziny to jeszcze wizyta trwala 5 min..mowie ze maz bierze dodatkowo leki ..a ta nie wazne to co przepisuje mozna ze wszytskim brac.. wrrr ;/
wogole mam takiego dziewczyny dzis wkurwa ze nie wiem.. jadac samochodem chyba wiecej orzeklanstw moj maz nie slyszal
gosci na mnie trabi zebym jechala.. tak na penwo .. jak kuzwa jedzie samochod dla panicz a sie w niego wpierdole.. nozszesz.. a pozneij jak juz ruszylam to koles trzymal sie gdzie s z kilometr ode mnie ;/ to łajze tak zblokowalam mpozniej ze nie mogl mnie minac i specjalnie przepuszczalam grzecznie wszytskich pieszych
wielki gogus kuzwa w audicy .. guwniarz piperzony ;/
sorry za wulgaryzmy ale chyba spozniony PMS mi sie wlaczyl dzis eweidentnie -
nick nieaktualny
-
hehe wyrzylam sie na tym cymbale w Audi
swoja droga chyba przesadzilam .. ;/
pomieszlaam delicje, kajmaka, zapiekanki , kiesiel i budyn .. i mi z deka niedobrze ;/