WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a jak czasem taki prezent zostawi, a jak ładnie pachnie he he
nie dosc ze leci na łąkoci jak ciocie mu słodza to jeszcze pozniej orciki w pieluszce zostawiakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola będzie coraz lepiej sliczny jest
a ja ten cykl mam równo olany bo serduszka były dwa na poczatku cyklu a podczas płodnych zero! poza tym jestem chora to nawet nie mam ochoty no trudno, przyda nam sie taki odpoczynek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiec mozesz miec predyspozycje i urodzisz duze dziecko
a jesli chodzi o wage mojego Okruszka to normalnie powinien wazyc juz z 1,5 kg a on dopiero do kg dobija...
szczerze to znow zaczynam sie dolowac, chyba pękam...mam dosc tego i chce mi sie płakac... -
Karola wdech wydech zobacz zdj po narodzinach jakies pierwsze i i porownanjz tym jaki teraz jest
kochana on walczy i czerpie z Was sile
walczy dla Was wiec poplakusiaj jak musisz ale popatrz ile juz dal rade i da wiecej nadrobi te kg -
nick nieaktualny
-
dobra 31 pazdziernik godzina 17:45 wizyta
tylko chyba musze pod latarnia stanac
bo 150 na badanie nasienia, 60 na posiew, powtorzyc test i FSH to 50 , wizyta 160 i dojazd do wawy 100
razem 520 zl ..
a na koncie mamy 150 zl
a i zapomnialam ubezpieczenie samochdu 450 zl ;/BATTINKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:pytanie chyba bardziej do ciężarówek (nie dyskryminuje nikogo!!) dziewczyny jak kupowałyście ubranka to gdzieś w sklepach stacjonarnych gdzie mozna było sobie pomacać czy jakieś allegro czy coś?! Jak macie coś z internetowych sprawdzonego to podrzućcie bo boje się żeby nie kupić jakiego badziewia.
Z darowanych ubranek niewiele zostało bo to po dizewczynkach i albo róż albo falbanki.cedr697 lubi tę wiadomość
-
Anutka, kaarolaa, Lucy91, cedr697, Anatolka lubią tę wiadomość