WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja mam pietra przed zrobieniem testu - nigdy się tak nie bałam... najchętniej to bym wcale go nie robiła tylko uznała, ze wsadzili fasolinkę to jest bez sprawdzania...
A na razie się zajmuję, żeby nie myśleć ucze się, bo mam egzamin po roku firmowego angielskiego, a ostatnio trochę olałam chodzenie...
Zamówiłam dziś prezenty na Gwiazdkę - trochę kosmetyków i gadżetów z Avonu Dobrze, że rozłożylismy te zakupy prezentowe na raty i wcześniej kupiłam zabawki dla naszych chrześniaczek, bo inaczej bankructwo normalnie by mnie czekało w grudniuAnia_84, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
hej kochane
Cedr super
Anatolka trzymam kciuki bedzie dobrze
tez zamowilam czesc z avonu
kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ja mam miłą panią z avonu, wrzuca mi do skrzynki katalogi, zamawiam coś i przywozi mi do domku. Trzeci rok z rzędu obskakuje tak większość prezentów - nienawidzę łazić po sklepach w przedświątecznym szale. A teraz jeszcze wyjątkowo omijam wielkie skupiska ludzi, żeby czegoś nie złapać, bo wszyscy wkoło smarkają i kaszlą a ja liczę, że ta fasolina tam sobie zamieszkała i nie chce jej psuć warunków ;p
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
i prawidlowo
ja przez 10 lat bylam rzedstawicielem avonu a teraz mam szwagierke w tym wiec zawsze cos zamowie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w sumie nie wiem, no bo u mnie z cyklem i jego długością ostatnio różnieBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny