WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
co tu tak pusto?!
w czwartek byłam u gin. wszystko w porządku mały ładnie rośnie waży 1672g, mama też waży 70 kg, ale nie czuje tego. Zrobił mi tylko małego psikusa i jak do tej pory układał się główka w dół to teraz główką w górę i cały plan o porodzie rodzinnym póki co jest zawieszony. Ale w sumie co się mu dziwić jak kazałam mu siedzieć w brzuchu do kwietnia aż się rozciepli
. Lekarka mówi że jeszcze ma czas żeby się odwrócić (czas to może ma ale miejsce?!)
Miłej niedzieli.kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
A ja mam pietra przed zrobieniem testu - nigdy się tak nie bałam... najchętniej to bym wcale go nie robiła tylko uznała, ze wsadzili fasolinkę to jest
bez sprawdzania...
A na razie się zajmuję, żeby nie myślećucze się, bo mam egzamin po roku firmowego angielskiego, a ostatnio trochę olałam chodzenie...
Zamówiłam dziś prezenty na Gwiazdkę - trochę kosmetyków i gadżetów z AvonuDobrze, że rozłożylismy te zakupy prezentowe na raty i wcześniej kupiłam zabawki dla naszych chrześniaczek, bo inaczej bankructwo normalnie by mnie czekało w grudniu
Ania_84, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
hej kochane
Cedr super
Anatolka trzymam kciukibedzie dobrze
tez zamowilam czesc z avonu
kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ja mam miłą panią z avonu, wrzuca mi do skrzynki katalogi, zamawiam coś i przywozi mi do domku. Trzeci rok z rzędu obskakuje tak większość prezentów - nienawidzę łazić po sklepach w przedświątecznym szale. A teraz jeszcze wyjątkowo omijam wielkie skupiska ludzi, żeby czegoś nie złapać, bo wszyscy wkoło smarkają i kaszlą a ja liczę, że ta fasolina tam sobie zamieszkała i nie chce jej psuć warunków ;p
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
i prawidlowo
ja przez 10 lat bylam rzedstawicielem avonu a teraz mam szwagierke w tym wiec zawsze cos zamowie -
dzieńdoberek
jak tam po łikendzie i andrzejkach?
w temacie prezentów to ja naszych chrześniaków już okupiłam, a co do mnie i męża to już mamy nasz prezent (rozpakujemy gdzieś pod koniec stycznia)
anatolka kiedy teścik? bo coś nie w temacie jestem?