WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:tak lucy jest ok czekamy na ten wielki dzieńBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Witam się słoneczkiem z Krakowa
Cedr, 30 stycznia to tuż tuż! Torba spakowana?
Eh tęskno mi, ale tak mało mam czasu. Poczytać na forum jest ciężko, my z sierpniówek też mamy fb i tam siedzimy (co ja tam robię, Adaś z 31 lipca )
Moje dziecię padło spać po wtrąbieniu flachy, zabieram się za obiad, mąż miał smak na pomidorówkę.
Co do alkoholu, to przestałam karmić jakieś 2 tygodnie temu i jak ostatnio (w niedzielę) robiłam obiad u siebie i walnęłam 2 kieliszki wina to mi się w głowie już kręciło, w końcu nie piłam od października 2013 muszę stopniowo się wdrażać ahahaha
buziaczkuję serdecznie, będę zaglądaćkierzynka, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie troszkę brakuje łomotania w brzuszku ale teraz on jest taki słodki, taki kochany, taki mój cieszę się, że mam już go przy sobie i Ty będziesz się cieszyła. Haha tak na serio, to przez kilka pierwszych tygodni "żałowałam", że nie jest dalej w brzuchu, bo przynajmniej sama układałam sobie swój dzień i noc, odpoczynek, jedzenie, nawet sikanie! a teraz... heh jak mały pozwoli to sikam 3 razy na dzień
-
Lucy, mnie pytasz? Jak tak, to odpowiadam. Czasem tak własnie jest. Herbatę robię, ona stygnie bo nie mam jej jak wypić, potem wypijam duszkiem, bo na tyle mam czas. Sikać chodzę rzadko, jeszcze się nie odważyłam sikać z młodym na kolanach. Jadam trzy razy na dobę jak dobrze idzie. Pranie robię z młodym na rękach, wieszam je też, teraz mam akwarium przeniesione do kuchni, to sadzam do w foteliku i mam 15-20 minut wytchnienia. jak pójdzie spać, to najczęściej mówię, że idę spać z nim. Ale wtedy właśnie robię siknę, zjem, coś sprzątnę, przyłożę głowę do poduchy a on już nie śpi. Żyć nie umierać
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Hejo
Cedr zaraz Wasz wielki dzien ja mialam podobnie, nie moglam sie doczekac az zobacze Nele a z drugiej strony chcialam jeszcze chodzic w ciazy Czekamy na kolejnego wieczornicowego bobasa
Kajoni, cedr697 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Kajoni wrote:Cedr czekamy!!
to info z FB od Moni
juz sa w domkuLucy91, Kajoni lubią tę wiadomość